Evo vec 56 dana sam na ovoj dijeti.Zelio bih podijeliti svoje iskustvo,25.januara sam tezio 105kg.,visina 174cm.,nijesam mogao dalje,malo ranije sam istrazivao i slucajno naletio na ovu,UN,dijetu,citajuci forume za nju sam se odlucio.Ucinak je sledeci,danas,poslije 56 dana tezak sam 89,5kg,prezadovoljan sam,zato sam se i odlucio javiti na ovaj forum,odati priznanje i zahvalnost gospodinu Igoru,Gigu,Pezosu ili kako vec,koliko sam shvatio radi se o jednom covjeku,kao i ostalim clanovima,koji su mi davali odgovore na sve moje dileme i nedoumice,u stvari nalazio sam u ranijim iskustvima sve sto me je interesovalo.Zelio bih napomenuti,da sam 39. dan dijete,bez ikakve pripreme i najave ostavio cigarete poslije 18 god.,pusio sam i do 50 cigareta dnevno,tu sam malo naisao na kolebanje,pojacanom potrebom za hranom,ali sam uvijek uz sebe imao neku vocku,vise sam voca i povrca u svjezem stanju pojeo za vrijeme ove dijete,nego za jedan duzi period ranije,zivio sam brzo,hranio se nezdravo.sjutra mi je vocni,preksjutra drugi vodeni dan,prvi mi nije pao tesko.Zelio bih se pridruziti timu sa foruma,pomoci nekom kome je potrebno,vec imam par prijatelja koji su poceli ili se spremaju na ovaj korak.A vama dragi prijatelji od srca hvala na odgovorima i savjetima koje sam nasao na ovom forumu