Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Srećna, ali debela

od ivaiva » pre 9 godine

Mislim da je u svim teretanama takva situacija. :) Ne obracaj paznju,ides zbog sebe a ne zbog tog polusveta. :009:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

45/91 V-dan
    2 banane, grožđe, narandža, orasi, jabuke

Moraću tu muzikicu da izganjam, jer se to ne da preživjeti. Ja sam veoma osjetljiva na neartikulisane zvukove, odma me glava zaboli. Još nisam otišla da odbiciklam, neka sam sva ukućana. Imam hrpu obaveza, a ja bih samo da ležim i čitam knjigu... :mahalo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Ja se kod tebe svaki put fino nasmejem..bas uzivam da te citam :D
    Idi odvozaj svoj krug na bajsu, da ne bude sutra cu, sutra, pa na kraju "malo sutra"... Ajde, ne bacaj pare...Ajde dizi prdu, sluske na uske i kreci, :-P
    (Opravdanje imas samo ako je lose vreme) :headbang:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Nemam opravdanje čak i u slučaju gadnog vremena, jerbo se teretana nalazi 2 min od kuće :D . Odbiciklala sam i juče bez ikakvog problema. Danas je dan pauze. Ono što je iole zabrinjavajuća vijest je da mi je na prvom treninigu puls bio konstantno 160..., a na drugom 150-170. Kreten iz teretane mi nije uopšte rekao koliki taj puls treba da mi bude i čak mi rekao da trebam malo "više" da se trudim da je gledao kako previše lagodno okrećem pedale. Pošto sam u Giginom dnevniku negdje pročitala oko tih pulseva, proguglala sam i nabasala na nekog tipa koji ima blog i još je teretana Bog, pa sam mu postavila pitanje šta i kako da radim. Uglavno iako mogu s tolikim opterećenjem i tako brzo da biciklam, treba da smanjim i jedno i drugo i da održavam puls između 130-140. Sutra ću biti pametnija.
    46/91 P-dan
    D: mala banana (jako kasno)
    R: sir pijačarski mladi, pola paradajza, kriška hljeba, jogurt će biti za 15 min dok dođem do prodavnice
    V: sir i druga polovina paradajza

Opet teška migrena......dokleeee....... ne pamtim kad sam ih ovako često imala... Upravo ručala, pa idem na engleski, a prvo do prodavnice po jogurAt. :mahalo:
    Edit: prošla glavaaa :013:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

A na kakav ti to engleski macko ides tako cesto?
    A glavobolje od vremena, ako je i kod vas promenljivo, a verujem da jeste :(
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Sigurno je do vremena, skroz je promjenljivo. Bljak, ali sam ja svakako odlično raspoložena.
    47/91 S-dan
    D: mala banana
    U: šolja grožđa
    R: 2 krompira kuvana, paradajz, kriška hljeba
    V: krompir
    Fa: 35 min biciklanja

Na ingliš idem ne bih li stekla uslove da odjezdim iz ove besposlene buđavoće. Dugo mi je trebalo da se pokrenem, skrojim i skontam šta hoću a šta neću, i napokon znam koji mi je cilj, pa sad radim na njemu. :mahalo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

48/91 UH-dan
    D: grožđe
    R: picaste kiflice za lijenu domaćicu (tijesto, gljive, malo kečap i paradajz sos, origano)
    V: urmašice, kuki + rebro crne čokolade
    Fa: biciklanje 35 min

Danas se napokon kuma vraća pa ćemo da je važemo i mjerimo. Jedva čekam da vidim šta vaga ima da nam kaže. Zajedno ćemo da mastimo večericu. Mljac.
    U glavi sam skroz bistra, vagu zaobilazim u širokom luku do poslije vodenog dana, a i on se ozbiljno privukao. :mahalo:
    Edit> ovo tijesto za ručak je bilo skroz fino, praviću sigurno opet! Ponosna na sebe :020:
    Edit 2> ja kreten zaboravila vagu.... hrmpf
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

49/91 V-dan
    2 banane, kikiriki, ananas, grožđe, jabuke
    Biće i neka Fa

Baš volim da se dopisujem sama sa sobom :007: . Ići ću kasnije do teretane, samo ne znam da li ću da biciklam ili da idem na neki trening "total body workout". Svi hvale tu žensku pa kontam da odem da probam i vidim to čudo. Vrijeme je buđavo, ali sam ja puna elena. :mahalo:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

I ja poslednjih par dana imam utisak da pricam sama sa sobom ovde. :D Probaj taj novi trening,sigurno je zanimljivije od bajsa. :)
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Opšta oskudacija s ljudstvom je nastupila. Otišla ja tako puna elena da vidim čudo od tog treninga i izdržah junački čitavih 10 minuta :shock: . Cura je histerična i agresivna, muzika preglasna i sve rade prebrzo. Njeno zagrijavanje je 3 puta brže od kardija s Džulijen... I tako na brzinu shvatim ja da nemam šta tu da tražim, uredno se pokupim i skočim na bicikl. Danas 40 min - ja zadovoljna. Sutra cu imati dan pauze, eventualno ću otići da vidim kako izgleda ta zumba. :mahalo:
  • Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 9 godine

E taj total body workout je jedan segment iz focusT25 - ili je zenska uzela samo taj naziv, sram je bilo :D Ma bajk rulS, s njim nikako neces pogresiti. A zumba bi ti garant legla, ako nista vise zbog pozitivnih vibracija same muzike.
    I bez prozivanja da nema ljudstva :-P Vidis da malo price sa samim sobom ne moze da skodi :evil: :hi-fi:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Narcisa eto i mene...vikend prosao, znas da me nema vikendima, a juce sam toliki post ispisala kod sebe, da kad sam pogledala na sat...ono :shock: :shock: :shock: pa nisam imala vremena...eto mene danas po iscitah sve unazad...kuvaj kafu, zadrzacu se :)
    Za englishsshshs se bas radujem, ja ga znam samo u fazonu "Yes/No"... Od mene dosta...uvek sam kao mala zelela da ga ucim, ali u nasem selu, gde sam zivela, jedva da je skole bilo a ne engleskog :oops:
    A vidis, zivot mi je i pokazao da mi i ne treba...nego uci ti nemacki, pa pakuj kofere i kod mene :wink:
    Koji si stepen, mislim koji nivo engleskog? :roll:
    Za vagicu nisam sad najbolje skontala, kod koga stoji vagica? :020: Kod tebe, pa si bila kod kume i zaboravila je ili...?
    A picaste kiflice,...mmm ...mmmm...voleeem i ja...inace, koje niiiisu za lenju domacicu, jer ti nisi lenja...bas suprotno :009:
    40min bajsa ejjjj haloo....mackooo...pravo si se uozbiljila...skidam kapce :D
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

50/91 P-dan
    D:banana
    R: sir, prodinstane gljive i tikvice, kašičica ajvara, kriška hljeba, jogurt
    V: sir i g&t

Misice ja sam sa engleskim na teškom Vi, ako se zvanično gleda. Nikad ga nisam učila, ali sam samouka na prilično pristojnom nivou. Razumjevanje i čitanje su mi na odličnom nivou, govor pristojan, a pisanje 0. Pa sam se sad zainatila da tu gramatiku rastavim na sačinitelje. Idem dva puta sedmično na časove po 1,5 h i dva puta po sat konverzacijskog kursa koji drži treba iz amerike. Vidim napredak i nadam se brzom pakovanju kofera. Ja sam u osnovnoj i srednjoj štrebala njemački i bila među boljima, al ga nisam godinama pipala. Ako budem imala volje i njega ću malo da obnovim. 2013. sam bila u Berlinu i nisam zuckala ni na njemačkom ni na engleskom, uvijek je bio neko ko zna, al zadnji dan sam ostala bez cigara. Progovorio iz mene direkt Šejtan, 15 min sam pričala s prodavačicom. Drug se prepao i izgledao ovako :shock: .
    Ja nemam namjeru da se selim za zauvijek, nego samo da odem da poberem pare i da se vratim kući. Tačno znam koji mi je cilj, tako da sam sigurna u svoje odluke. Pošto nikada nisam htjela da se selim igdje, vjerovatno zato nisam ni prčkala po tom engleskom, ali je doćeralo cara do duvara i želim što prije da se odstranim iz kuće i da počnem da živim kao sva odgovorna lica.
    Kod tebe ću svakako doći, ali samo turistički :D . I to možda čak prije nego što misliš, samo će te iznenaditi poruka kad i gdje (tamo gdje se kupuju grudve sladoleda u kikirikiju) :009:
    Vaga stoji kod mene, pošto je moja :D , ali ne stajem na nju, pošto sam odlučila da neću da se sekiram usputnim stagnacijama i povećanjima grama. Kuma nema vagu pa se važe na mojoj, ali nije preko mjesec dana, pa je sada pravi čas, a ja sam se skroz smetnula i zaboravila je ponjeti. Majke mi od svih ljudi koji škrabaju po dnevnicima imam osjećaj da ona najlakše podnosi dijetu, a još s dve bebe tetura i kuburi u zajednici koja je ješna, a često im ona kuva.
    Picaste kiflice je isto kuma neđe prokopala, a ja sam dodala ekstenziju "za lijenu domaćicu", pošto se ne čeka dizanje tijesta, a ukus je :24: . Škrabnuću recept tamo u sekciji Un-dijeta - šta jesti za uh dan.
    Imam upalu mišića - ladno, i to ne od biciklanja nego od vježbica (koje su kao lagane) za ispravljanje kičme. Biće sve dobro do sutra pa opet naskok na bic. Te kičmene vježbice sam odlučila da radim i da stanem u kraj mom upitnik držanju. Kad stojim sve je ok, al kako sjednem sise su na koljenima, e pa neš više - ima da budem labud.
    Maloprije sam probavala motivacijone hlače - komada tri. Jednim se nadam za novu godinu, a ove druge eventualno će se zakopčati kad padnem ispod 90, treće su teški san- njih sam nosila u četvrtom osnovne.
    :009: :mahalo: :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Dobro veče i pomaže Bog!
    E pa drago mi je što si tako stabilna sa dijetom i što je ,,teraš,, tako nonšalantno i usputno kao što se nosi sat na ruci i ne misli mnogo o njemu... nego je tu i ne pridaje mu se neka velika životna važnost... ako se ne varam(?). Sve ovo od početka je jedna dobra putanja. Ok, imala si tih dva meseca gojenja prošle zime (10 kg, dakle lepo si išla progresijom od skoro 1kg nedeljno... :shock: tako to i ide, logično, kada se ubaci u svakodnevnu ishranu koješta i nastavi tako neko duže vreme)..
    Ne pravim ti (odavno) sugestije na jelovnike jer mi je jasno da ti imaš neke sasvim drugačije navike u ishrani od mojih što opet ne bi bilo problem samo po sebi da nije činjenica da si ekstremno izbirljiva, mnogo toga ne jedeš, zazireš i imaš otpor prema nekim fenomenalnim stvarima a imaš i i neke iracionalne strahove (neki ljudi se plaše duhova ili vampira a ti se npr plašiš senfa, šalim se naravno)...
    Elem, napisah gore da mi je naravno milo što tako lepo guraš već evo veliki broj meseci (ne znam tačno koliko pa se ne usuđujem da licitUJEM), bez obzira na to što sam svim srcem i dušom protivnik života na Un dijeti na tako duge staze. Ona je katastrofalna dijeta sama po sebi, ali eto dobro i nekako da se izgura tih tri meseca dijete i još tri održavanja (ja žalim što sam bila na toj dijeti i što nisam odmah prešla na svoju ishranu kakvu sam nastavila posle dijete, ali dobro, sa njom sam se izlečila od te privremene opasne dijagnoze u vidu zavisnosti od slatkiša od koje sam bolovala neko vreme).. ali svi vi koji ste na UN dijeti treći, četvrti, peti krug unedogled.... definitivno niste prijatelji sebi i tu nema dileme... (još ako neko između krugova UN ubacuje i krugove prejedanja ili konzumiranja neke baš loše hrane – to je tek katastrofa, pa još i ako ne čini ništa da nauči nešto dobro u međuvremenu i unapređuje svoju ishranu....).
    No, neću te nagovarati da okrećeš list, mada bih volela... ali ako mi slučajno daš malo, malecko, zeleno svetlo, možda i probam da te nagovorim da radiš nešto trideset puta bolje za tvoje zdravlje i mršavljenje istovremeno a da ni trunku ne moraš da odstupiš od svojih omiljenih stvari niti da jedeš išta što ne voliš... Sve bi išlo glatko i slatko, skidala bi kilograme bez problema i ne bi sebe mučila nutritivno monstruoznom dijetom (kada se praktikuje ovako dugo)...
    Elem, loviću ja to zeleno svetlance (možda čak i umislim da si ga dala)... pa onda da navalim iz sve snage, ovde ili nekim privatnijim kanalom ili možda uskoro dođeš i u Bgd pa se opet vidimo i ja ti serviram dijetu snova tj ishranu iz snova... bila bih srećna da tome pružiš priliku a što bih tek bila srećna zbog rezultata....
    Imala bih još neke sugestije za tebe ali one se ne tiču dijete pa ih možemo svrstati u off-topic, a možda su i malo intimnije, pa to ne mogu nikako ovim putem tj ovako ,,javno,, .. a predstavljaju nešto što bi od tebe činilo još bolju tebe (ako se uopšte može biti bolja od tebe :-P ... izvini ali uvek može :wink: hehe)... Uf, kako bih tek onda bila obradovana, :013: kada bih i taj segment pokrila... Dakle, dva motiva i cilja su prisutna (moja za tebe): ishrana i ovo drugo (pošto vidim da se spremaš da uđeš u evropsku ili neku drugu uniju pre nas, pa da te opremim za tamo, razumeš!?)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Samo da ti svrljnem, da te iscitavam od pocetka, stigoh do 15-te stranice, i sutra nastavljam dalje :wink:
Odgovori 2547 postova