Dobro veče i pomaže Bog!
E pa drago mi je što si tako stabilna sa dijetom i što je ,,teraš,, tako nonšalantno i usputno kao što se nosi sat na ruci i ne misli mnogo o njemu... nego je tu i ne pridaje mu se neka velika životna važnost... ako se ne varam(?). Sve ovo od početka je jedna dobra putanja. Ok, imala si tih dva meseca gojenja prošle zime (10 kg, dakle lepo si išla progresijom od skoro 1kg nedeljno...

tako to i ide, logično, kada se ubaci u svakodnevnu ishranu koješta i nastavi tako neko duže vreme)..
Ne pravim ti (odavno) sugestije na jelovnike jer mi je jasno da ti imaš neke sasvim drugačije navike u ishrani od mojih što opet ne bi bilo problem samo po sebi da nije činjenica da si ekstremno izbirljiva, mnogo toga ne jedeš, zazireš i imaš otpor prema nekim fenomenalnim stvarima a imaš i i neke iracionalne strahove (neki ljudi se plaše duhova ili vampira a ti se npr plašiš senfa, šalim se naravno)...
Elem, napisah gore da mi je naravno milo što tako lepo guraš već evo veliki broj meseci (ne znam tačno koliko pa se ne usuđujem da licitUJEM), bez obzira na to što sam
svim srcem i dušom protivnik života na Un dijeti na tako duge staze. Ona je katastrofalna dijeta sama po sebi, ali eto dobro i nekako da se izgura tih tri meseca dijete i još tri održavanja (ja žalim što sam bila na toj dijeti i što nisam odmah prešla na svoju ishranu kakvu sam nastavila posle dijete, ali dobro, sa njom sam se izlečila od te privremene opasne dijagnoze u vidu zavisnosti od slatkiša od koje sam bolovala neko vreme).. ali svi vi koji ste na UN dijeti treći, četvrti, peti krug unedogled.... definitivno niste prijatelji sebi i tu nema dileme... (još ako neko između krugova UN ubacuje i krugove prejedanja ili konzumiranja neke baš loše hrane – to je tek katastrofa, pa još i ako ne čini ništa da nauči nešto dobro u međuvremenu i unapređuje svoju ishranu....).
No, neću te nagovarati da okrećeš list, mada bih volela... ali ako mi slučajno daš malo, malecko, zeleno svetlo, možda i probam da te nagovorim da radiš nešto trideset puta bolje za tvoje zdravlje i mršavljenje istovremeno a da ni trunku ne moraš da odstupiš od svojih omiljenih stvari niti da jedeš išta što ne voliš... Sve bi išlo glatko i slatko, skidala bi kilograme bez problema i ne bi sebe mučila nutritivno monstruoznom dijetom (kada se praktikuje ovako dugo)...
Elem, loviću ja to zeleno svetlance (možda čak i umislim da si ga dala)... pa onda da navalim iz sve snage, ovde ili nekim privatnijim kanalom ili možda uskoro dođeš i u Bgd pa se opet vidimo i ja ti serviram dijetu snova tj ishranu iz snova... bila bih srećna da tome pružiš priliku a što bih tek bila srećna zbog rezultata....
Imala bih još neke sugestije za tebe ali one se ne tiču dijete pa ih možemo svrstati u off-topic, a možda su i malo intimnije, pa to ne mogu nikako ovim putem tj ovako ,,javno,, .. a predstavljaju nešto što bi od tebe činilo još bolju tebe (ako se uopšte može biti bolja od tebe

... izvini ali uvek može

hehe)... Uf, kako bih tek onda bila obradovana,

kada bih i taj segment pokrila... Dakle, dva motiva i cilja su prisutna (moja za tebe): ishrana i ovo drugo (pošto vidim da se spremaš da uđeš u
evropsku ili neku drugu uniju pre nas, pa da te opremim za tamo, razumeš!?)