Hvala vam svima na podršci, mnogo mi znači jer inače se vučem naokolo kao zombi, ne toliko od bolova koliko od straha

, a tu je i dodatna komplikacija što, za razliku od pre 8 godina, sad samo ja u kući zarađujem, tako da ne moram da pričam šta bi bilo u slučaju da zaglavim kod hirurga. Imala sam nekoliko puta ovakve upale unutrašnjeg tkiva, dosad ih je organizam svaki put savladao... ali nikad nisu bile ovako jake, tako da mi ostaje samo da se nadam.
U celoj priči, i dalje brojim kalorije, koristim situaciju što mi nije do jela.

Polako spada ono malo što sam prebacila preko težine na tikeru, bar to je utešno.

Doručak sam preskočila jer su mi se kruške smučile, moram da naručim neko zanimljivije voće. Ostalo je manje-više isto kao juče... eh, da, zbog nečega me je prošla manija za hlebom, još jedna utešna stvar.
D: preskočen
R: bareni karfiol, jogurt
U: isto
V: šnicla, salata, 100 g sira, 2 kriške crnog hleba s (nekakvim) sirnim premazomEdit*: Koji sam ja kreten... ubacila sam hleb s premazom da bih dopunila do 1200 kcal, a naknadno videla da je to bio čist višak, tj. ukupno sam pojela 1400, pogrešna računica... No, neću se ugojiti od 200 kcal više, samo mi nije jasno gde sam izgubila nit.