Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Uzas! Pa kako to ne moze da se konacno sanira posle toliko godina? Inache, imala sam i ja bisere iz ordinacije .. i secenje dva mladeza na zivo (izlapeo anestetik .. bolnica Bez. kosa, 90 i neke), i reviziju materice posle porodjaja (to je poput abortusa) na zivo .. a pre toga mi uvukli kateter u besiku na zivo (a stalno ponavlja - opustite se) .. pa shivenje sa lokalnom koja kao da nije ni data .. ma ne mogu svega ni da se setim ... u svakom slucaju svi mi negde i nekad osetimo i drugu stranu medalje naseg zdravstvenog sistema.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

To je muka kod tih anaerobnih bakterija... :cry: Kad jednom prodru, znaju da čuče u čoveku godinama pa da podivljaju, jednostavno ti niko ne garantuje da nema recidiva. A što su me izlečili... još su me i dodatno spolja zarazili, mislim na prvu petoricu. :evil: Šesti je bio privatni hirurg, to se otprilike podrazumeva, i ovde ću ko zna koji put još jednom do zemlje da mu se poklonim jer mi za 9,5 meseci lečenja nije uzeo žutu banku sem što sam morala da platim anesteziologa i materijal. Video čovek da je težak slučaj, eto šta je lekarska etika!

A kod mene ni bolje ni gore... očajna sam ceo dan i celo veče, ubi me ova neizvesnost. :(
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Nadaj se najbiljem, veruj u to :009: :ljubav2:
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 15 godine

Dudo sad sam pročitala o tvojim operacijama... tužno ... ljubim te i šaljem ti mnogo podrške i pozitivne energije :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala vam svima na podršci, mnogo mi znači jer inače se vučem naokolo kao zombi, ne toliko od bolova koliko od straha :cry: , a tu je i dodatna komplikacija što, za razliku od pre 8 godina, sad samo ja u kući zarađujem, tako da ne moram da pričam šta bi bilo u slučaju da zaglavim kod hirurga. Imala sam nekoliko puta ovakve upale unutrašnjeg tkiva, dosad ih je organizam svaki put savladao... ali nikad nisu bile ovako jake, tako da mi ostaje samo da se nadam.

U celoj priči, i dalje brojim kalorije, koristim situaciju što mi nije do jela. :evil: Polako spada ono malo što sam prebacila preko težine na tikeru, bar to je utešno. :)

Doručak sam preskočila jer su mi se kruške smučile, moram da naručim neko zanimljivije voće. Ostalo je manje-više isto kao juče... eh, da, zbog nečega me je prošla manija za hlebom, još jedna utešna stvar.

D: preskočen
    R: bareni karfiol, jogurt
    U: isto
    V: šnicla, salata, 100 g sira, 2 kriške crnog hleba s (nekakvim) sirnim premazom

Edit*: Koji sam ja kreten... ubacila sam hleb s premazom da bih dopunila do 1200 kcal, a naknadno videla da je to bio čist višak, tj. ukupno sam pojela 1400, pogrešna računica... No, neću se ugojiti od 200 kcal više, samo mi nije jasno gde sam izgubila nit. :shock:
    Poslednja izmena od dudank u 13 Nov 2009, 14:31, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

joj dudo, ja ti drzim fige da sve bude ok, ne znam sta ja tamo trucam i zalim se kod mene o papirologiji, bre, zdravlje je najbitnije od svega.
  • Liki
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Liki » pre 15 godine

Dudo draga sad videh šta te je snašlo :( , drži se i čuvaj...samo pozitivno razmišljaj i sve će biti najbolje... mislim na tebe :009:
    http://ljiljaprica.blogspot.com
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 15 godine

Dudić, uz tebe sam... :009:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Moram i ja da se upisem, mislim na tebe i zelim da ozdravis, brzo, brzo :009:
  • biljka
    Amater
    Amater

od biljka » pre 15 godine

Dudić, svaka ti čast kada u takvoj situaciji možeš da kontrolišeš ishranu tj. nemaš volju za hranom ... obično se tuga, nervoza ili bes manifestuju kroz glad i višak kg ... Ma biće sve u redu, videćeš, toliko nas ovde na forumu misli na tebe i šalje ti pozitivnu energiju, da mora da bude dobro :009:
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

antibiotici bi trebalo da pobiju tu gamad, ali moras i ti da doprineses svojim raspolozenjem, ne daj strahu da te gricka, trgni se, radi nesto sto ti prija, pogledaj neku komediju...ja radim sa pacijentima na posredan nacin, i ne mozes ni da zamislis do koje mere je taj placebo koji ti psiha proizvede uticajan na dalji razvoj bolesti. samo hrabro.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ljudi, hvala vam do neba, meni je ZAISTA bilo lakše kad čitam sve ovo... a meni je danas neuporedivo bolje :skakutalo: , mislim da je kriza prošla. Nisam još 100% sigurna, ali ako ovako nastavi, za dva-tri dana ja sam zdrava. :zuba: Sve vas :009: !!!!!

S jelom stvarno nije bio problem, kod mene bolovi, nervoza i tuga ne utiču baš nimalo, a ako i utiču, pre imaju to dejstvo da ne jedem. Jedem kad sam vesela... a uglavnom sam vesela... e, to je problem. :16:

E sad... mali problem s doručkom... koji i nije baš doručak, ali bolje voćka nego ništa... Krenula sam od pre neki dan da pijem limun s belim lukom, i izgleda da se to ipak on ne gađa baš srećno s voćem. Tako da sam i danas promašila da pojedem makar nešto za doručak. Ne znam da li bi taj limun mogao da se računa kao voćka.

Ostalo je otprilike ovo:

R: kuvano mešano povrće, jogurt
    U: isto
    V (izmenjeno): salata (kupus i šargarepa), tanjir špageta

Uuups... Sad sam se presabrala i videla da sam juče nešto pogrešno sračunala. Idem da ispravim...
    Poslednja izmena od dudank u 14 Nov 2009, 00:51, izmenjeno 1 put ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

E bas si me obradovala da ti je bolje... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • euphoria
    Početnik
    Početnik

od euphoria » pre 15 godine

:009: za bolnu Dudu, drago mi je da ti je bolje :skakutalo:
    Da sam vila moja krila ne bi imao niko osim tebe.
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 15 godine

od Misha79 » pre 15 godine

:skakutalo: jako mi je drago da ti je bolje!!! :009:
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
Odgovori 9033 postova