Hvala ti Gigo, volim ja da svratim kod vas...
Je li Mimica srecna zbog -kg?
Bas mi je drago zbog vas,kao da sam odmah i ja smrsala...
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Bas sam i ocekivala da ces mi napisati ovakvu poruku...Bas mi je drago, naravno i zbog tebe, ali bas zbog Mimice...
I sta ovo vidim ispucase usne od vasih poljubaca... Je li se Gigo ako zena voli? E kad je tako, evo ti za kaznu 6387465746583473083283847 , pa ti vidi sta ces...Kupite labelo, pa nece usne pucati
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Napomena: Pasulj baš i neće biti po svim propisima za UNku jer ga nespremamo mi jer idemo kod prijatelja koji su na pecanju u Tomaševcu kod ZR i prave pasulj u kotliću sa povrćem. A za večeru će nam spakovati (ako ostane). Kuckamo se sutra veče kad se vratimo.