Zadnja dva dana bash preterah sa kalorijama a nisam se ni sluchajno prezderavala ( mogla sam josh dva puta toliko da pojedem) medjutim jela sam kalorichnu hranu i nakupila kalorije i ako kolichine nisu bile prevelike

Sutra tek jeshcu svechano jer slavimo mom muzu rodjendan...tako bice pored pechenja i pita i Vasina torta
E a onda planiram od ponedeljka da se bacim na neku kracu rigorozu ( opet

)...mozda okusham tu dijetu sa jajima...kasnije ako uspem neshto da skinem pokushcu onaj tvoj predlog Cirkonchic pa to na malo duze staze.
Necu se predavati ni sluchajno.
Elem Cirkoncic , istina je to shto kazesh da je stres uzasno vazan faktor. Pod stresom smo i kad nemamo neki ochigledno veliki problem trenutno. Meni teshko polazi za rukom da se opustim. Imam kadu al nisam u nju ushla 10 i vishe godina (idem pod tush) a ranije sam se redovno opushtala tako kako opisujesh. Sada nemam volje za to. Od psihologicharke sam bila dobila jako dobre CD-ove sa muzikom i glasovnom pomoci za opushtanje i meditaciju...odslushala jednom...i sad ne znam gde su mi

Stvar mi pogorshava i chinjenica da nepushim vec skoro 130 dana a nije mi nishta lakshe nego prvi dan...nervozna sam...jedva me trpe po kuci

Al tvrdoglava sam i guram...kako sa cigarama tako i sa dijetama...na kraju rezultat ce morati da dodje.
Svaka dijeta je dobra/uspeshna ako je se pridrzavash ( shto meni u zadnje vreme teshko polazi za rukom

) Veci je problem kako se nakon izgubljenih kila zadrzati na toj novoj kilazi