Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Srećna, ali debela

od leonida » pre 9 godine

Sličica je super!!!

Inače, saosećam sa tobom ... i meni su, kao za inat, najveće gozbe padale na voćni dan ... i onda gledaš svu tu divnu hranu :(
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Ali neko je jak, i savladace sve to...verujem u tebe :009: :009: :009:
    Sutra proteincici :D
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

42/91 P-dan
    D:bananica (doslovno)
    R: tri male šnicle svinjeće (gozba od juče), paradajz, kriška hljeba, supa
    V: jedna šnicla i paradajz

Neko je jači nego što je mislio :D . Danas mutila šlag i pobjeda je bila da sam oprala lopatice, a ne polizala... Sačekaće me kolačići u srijedu, a sutra ću da se gostim ostatcima skrobnih priloga od ova dva dana. Crkla sam riljajući. Kuhinja je pod mojom palicom, oni svi ručaju ja - postavljam, doturam, perem i rasklanjam. Fino je kad se imaju gosti, ali brate merak je da se čovjek i odmori. :mahalo:
    Edit: preživjela i sirnicu! - nek se upiše u zapisnik :roll:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Zapisnicar upisao :D evo ovog momenta :D
    Na lopatice za mixer sam bas slaba, to nam je ostalo jos od detinjstva, kad je mama svaki svaki dan nesto pravila i znalo se, "ko muti, taj i lize"-lopatice naravno.... :-P kao neki greh ako ne olizem (da se ne baci), geOta :D
    Nego i ja bih tako, da mi ostane nesto, pa taj dan nema kuvanja, blago tebi,mirna si sve do Uh dana :wink: mljac mljac
    P.S. Srecna Slava sa malim zakasnjenjem :009: :pivo:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Moja slabost nisu samo lopatice za mikser .... kod nas se lizala cela činija

• narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

I ja sam bila glavna lizalica za sve lopatice, vanglice, šerpice...ah te srećne uspomene :oops: . Došla sam do svog kreveta! Dragi gosti su otputovali jutros, a i ja sam se vratila iz izbjeglištva (dva dana sam spavala kod drugarice).
    Iiiiiiiii upisala sam se u teretanu! Mislim da sam izazvala opšti šok i zgražanje, al ko ih j. Ima opcija 20 e samo teretana i 17 e samo fitnes treninzi (zumba, aerobik, pilates....) i 25 e sve, kad hoću i koliko hoću. I tako naručim ja jedno sve :D . Dobila sam karticu i ispitala svašta oko tih pravila. Uglavnom pokazaće mi neko kako se te spravurine gonjaju pa vam javim zaključke. Već se premišljam da večeras odem na zumbu, al imam engleski od 7-8, pa trčim kod drugarice na izložbu, pa ako ona bude insistirala da idemo do kafane - ići ću, a ako ne na zumbi sam od 9. :mahalo:
    43/91 S-dan
    D: bijelo grožđe
    R: Šolja čorbe (krompir,celer,mrkva) i malo one skrobaste brljotine (gljive, paradajz, paprika, luk, tikvica, krompir) i kriška tostiranog hljeba
    V: malo čorbe i jedna kašika tog brljiva
  • tamy
    Amater
    Amater

od tamy » pre 9 godine

Ja sam uvek više za te grupne treninge , zumba aerobik i to. Rm ti lepo u društvu em gledaš lepo šta da radis , ja na onim spravama nikad ne bih znala sama da se snađem :D

Moja majka kaze ko liže lopatice i čini ne da će mu padati kiša na svadbi , ja koliko sam ih olizala biće neke vremenske nepogode :D
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Bravo za teretanu! Ja sam oduvek zelela da treniram bilo sta,a sve se svelo na 3 godine kosarke u osnovnoj skoli,bila sam bas perspektivna,sa svojih 160 cm... :020:
    Bilo kakva fizicka aktivnost je super.Jos jednom bravo za tebe! :D
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hihihihihihihi, dakle kad se ja budem udavala biće smak svijeta.
    Nisam na kraju otišla, ali sam zato pretabanala brdo metara, da ne kažem kilometara. Sad sam doručkovala pa odoh da se upoznam sa svijetom sprava i znojenja. Kiša ljušti pa se nadam da neće biti gužvara.
    44/91 Uh-dan
    D: šaka oraha
    R: 2 ćabate (neću biti kući)
    V: princez krofne i čokoladne kocke + red crne čokolade :10:

Kad se iznojim doćiću kući da se plaknem i odoh u razne papirologije i čudesa. Napokon mi je popravljen telefonnnnnn i baš sam srećna. :mahalo:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Javi nam kad stignes kako je bilo u teretani! :009:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Pozdrav mila, tebe se sećam od prošle godine i mnogo ti se divim...jel mi možeš reći od koje stranice je novi početak pa da isčitam tvoj dnevnik? :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

TZLj od 62., ali nema ništa spektakularno da se pročita :D
    E prvi susret s teretanom je prošao solidno. Taj momak koji tamo radi mi je rekao da gonim točak pola sata i da je to za danas dosta. Pokušao je prvo na traku da me metne, pa sam mu objasnila da to ne dolazi u obzir :007: . Mislim da u životu nisam bila okružena sa više glupih ljudi - kulturološki šok. Trebe ladno našminkane dolaze, sa sve cvikama za sunce iako pada kiša, likovi koeficijent inteligencije 50 max. Ima jedna debeljuškasta teta koja se sabi od vježbanja. Muzika je kriminalni tuc - tuc. Ja sam buljila u Diskaveri i gonila, gonila, gonila. Sad sam kući došla pa iskačem iz kuće. Ja zadovoljna. :mahalo:
  • tamy
    Amater
    Amater

od tamy » pre 9 godine

hahhaha :D znam taj osecaj koji si imala u teratani :D
    ponesi svoju muziku ;)
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Kod nas se reklamira neka teretana sa programom za mršavljenje i personalnim ženskim trenerom, mislim trener je žena , ako se ikad odlučim .... samo se nadam da imaju bolji izbor muzike ... ni ja ne podnosim svašta ...

• Treshnja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Treshnja » pre 9 godine

Bravo bravo za teretanu!!! E neka si ti *momku* objasnila :D Al ganjaj taj bajk, super je to stvarcica! On je meni bio jedina aktivnost tokom dijete i davao je efekte! Doduse vozila sam pravi bajk sa *mojim teretom* :D Sto se muzike tice, ti nabaci neke sluske xexe Ima jedan dobar klip o teretani koji se vrti ovih dana po fb,u smislu ko kako moze, al ima neku poruku-taj kulturoloski sok blabla.. i o tome drugom prilikom :-P Ponosna sam na tebe! Go girl :013:
    1. Cilj: 66kg
    05.10.2014. pocetak Unke 82 kg, 05.04.2015.kraj 71,7 kg
    11.05.2015. pocetak II kruga Unke 71 kg, kraj 67.8 kg
    2. Cilj: 62kg
    14.09.2015. pocetak III kruga Unke
Odgovori 2547 postova