Naravno da nije dijeta…Ja ovu ishranu zaista ne smatram za dijetu ...
E tako ću i ja kad odrastem (dijetno). Ti si mi uzor!Kufi Ja ovu ishranu zaista ne smatram za dijetu ... prešla mi u potpuno prirodnu, svakodnevnu ishranu u kojoj uživam ... bukvalno nikad ne poželim da se vratim na staro (sasvim mi je dovoljan taj jedan VK dan u 5 do 7 dana), ako mi se nešto kaloričnije jako jede (tipa pite ovakve ili onakve, slatke ili slane), ja to jednostavno ostavim za sutrašnji doručak i to računam u normalan obrok, ne u VK dan. Hoću da kažem da bukvalno jedem sve (trudim se zaista samo da minimalno konzumiram hranu sa aditivima, ali to ne smatram za žrtvu, već za dobru stvar koju ćinim za svoje zdravlje ...). Jedino ... sladoled ... njega jedem u daleko manjim količinama nego nekad (pre sam hladno sama pojela celo pakovanje sladoleda, koliko god bilo, sad se ograničim na jednu porciju i to računam kao obrok - čak ni to ne računam kao VK dan).
Kad ti dodjemo u goste djuture da nam pravis ovo!Za sutra planiram jedno obično svakodnevno kinesko jelo koje ja jako volim i koje nećete naći po restoranima, kućna varijanta, pa se setih da verovatno niko od vas nije imao prilike da ga jede, a ko god ga je probao kod mene, pokupio je recept (ja naučila od Kineza).
Pola glavice iseckanog crnog luka i par čenova grubo isečenog belog luka propržiti na malo ulja, da ostane tvrd, čisto da malo promeni boju, onda dodati 2-3 veća paradajza i posoliti, kuvati još malo da se dobije neka vrsta sosa, ali ne toliko da se paradajz raspadne, onako bude poluraspadnut (Kinezi svo povrće jedu polusirovo i ja sam tako navikla, svakako će biti ukusno i ako više ispečete luk i duže kuvate paradajz ako je to ukus koji se vama više sviđa).
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.