Draga nema tu nekog posebnog recepta...pravim ih svakako...ja ih kupujem neociscene, pa ih ocistim, tu treba puno vremena, tako stavim u zamrzivac i kad odmrznem, recimo stavim u rebrastu tavu, prosto zbog izgleda, pa ih punim sa cime god imam, sampinjoni, nekad kukuruz, slaninicu, sir...ali to sve dok nisam bila na dijeti,...a mozes ih eto sad mi palo na pamet napraviti sa salatom svezom, tipa paradajz, zelena, i njih prvo skuvaj, przi, kako volis, pa onda na salatu za proteinski...
Ja uvek u bilo koji recept dodajem sta imam...ako imam recimo kukuruz,onda njega, ako ne onda sampinjone, sta imam od povrca...jednom sam ih pravila sa domacim testom, sama umesila, pa na onu masinu razvaljala, prvo dinstala luk, dodala slaninicu, sampinjone, grasak, pa lignje...i onako besamel sos...imam i slikice od toga...pa sve na testo,imali neke goste, za prste polizati...bar tako kazu

ali opet sada na dijeti i ne mozes grasak sa lignjama i jos besamel...
Upisi na googl recepti sa lignjicama, i naci ces nesto sto ti sada odgovara trenutno...a ako budem uskoro pravila i ja, napisacu ti tacan recept...