Stranica 1 od 1

KAVITACIJA

Poslato: 06 Dec 2011, 23:53
od boki 66
To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmjeren na one dijelove tijela gdje imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom, niti dijetom a ni vježbama.To su najčešće: stomak, kukovi,butine,unutrašnji dio koljena,nadlaktice, stražnjica.....Znači oni dijelovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.
Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano,na tačno određenim mjestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.
Ovaj mehanizam funkcioniše kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), koje ljudsko tijelo ne može osjetiti.Ultrazvučne talase usmjeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, što omogućava i obezbjeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi.Ultrazvuk stvara u tkivu mjehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature do 400stepeni, usled čega ovi mjehurići explodiraju i masne ćelije pucaju.Nakon razbijanja, masne ćelije odlaze kao trigliceridi u međućelijske prostore i tamo se pomoću enzimskih aktivnosti dijele na glicerol i više masne kisjeline, koje metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se ta masnoća razgrađuje isto kao i hrana koju unosimo u organizam

Ovih dana citam bas dosta o kavitaciji,cini mi se da nema otvorena tema, znam da je Jaga isla . ali ne mogu pronaci njena iskustva ,da ne postavljam pitanje u dnevniku, kakvo je vase misljenje?
Da li moze pomoci kod opustene koze na butinama ili stomaku ?

Re: KAVITACIJA

Poslato: 07 Dec 2011, 17:56
od divlja ruža
Ja sam prezadovoljna.Radila sam samo stomak.Bio je opušten,večito naduven,i sa ožiljkom.Odvratan.
Upozorili su me,da ne smem da jedem,masno i slatko,zbog masti,koji će mi se naći u jetri.i da pijem 2 lit vode.
Smnajila sam se za ceo konfekciski broj, a kožaaaa,kao u devojke.
Nisam merila obime,jer sam se stalno naduvavala,pa ne bi bilo realno,reći,koliko je to u cm.
Pomoglo mi je u smanjenju naduvavanja,i gore navedeno.
Mora da se pazi gde se ide,mnogo je nestručnih...
I laž je da to čini čuda.To nije namenjeno,velikoj gojaznosti,nego,stvarno ,onog viška,koje ni jednom dijetom ne može da se skine.

Re: KAVITACIJA

Poslato: 08 Dec 2011, 03:06
od jaga
divlja ruža napisao:To nije namenjeno,velikoj gojaznosti

Tacno. Kavitacija je tu da dovrsi ono sto je ostalo posle dijete a stiglo se do zeljene kilaze.
Ruzo, kako to da ti nisu merili obime? Pa bez merenja se ne pocinje tretman. Oni to rade radi sebe i radi klijenta.
Ja sam prosle jeseni bila u Evropu i zakazala sam u NS. Cula sam se par dana ranije sa njima i odmah sam imala prvi tretman cim sam dosla i posle je mogao jos samo jedan, jer mi je odmor trajao 14 dana. Sa dva tretmana mi se salo na stomaku smanjilo za 15cm i u tom periodu sam izgubila 3kg. Dobila sam uputstvo da smem samo da jedem proteine. Pridrzavala sam se svega sto su mi rekli i zaista sam bila prezadovoljna. Svi koji me prate u zadnjih nekoliko godina, znaju da ja imam ogroman problem sa viskom sala na donjem stomaku. Sve to se pojavilo posle dva porodjaja u roku od 17 meseci.
Htela sam Boki da dodam, meni se koza nije zategla, jer je to postao kod mene zaista visak. Ali je salo zaista nestalo poprilicno i verujem da sam imala bar jos 3 tretmana bilo bi savrseno. Vlasnica tog centra mi je rekla da je bilo lako raditi na meni, jer sam imala bukvalno samo na donjem stomaku sala.
Ne znam kako se sad krecu cene, mene je jedan tretman kostao 100E. Ne zalim ni centa sto sam dala, zaista je vredelo. Posto sam se ponovo ugojila, nadam se da cu uspeti da oslabim i opet uradim isto.

Re: KAVITACIJA

Poslato: 09 Dec 2011, 09:53
od divlja ruža
Jago,ja nisam htela da merim obime :013: .Postoji,mnogo aparata,koji rade kavataciju.Mislim,da je skidanje 15 cm,izuzetno veliko skidanje.Zato,su ti zabranili i proteine.
Trebalo je da jetra ,izdrži tu masnoću.
Blago tebi,što si to uradila u Evropi.Dala si mi dobru ideju,za sledeće putovanje :D
Ovde ja plaćam ,17 eura,po tretmanu,i bez obzira ,što nisam merila obime/isto donji stomak/bukvalno su svi primetili,a i konfekcijski broj manje/maloli je/
Pretpostavljam da pričamo o dve vrste aparata ,jer je meni koža,fenomenalna,zategnuta,podmladjena,a u obimu,za ovih 15-stak puta,što sam išla,nisam izgubila više od 5-7 cm?to je otprilike razlika,jednog konf.broja/,ali i sa tim sam prezadovoljna.Izgubio se i celulit,koji sam imala.
Devojke,različiti aparati,različite cene,različito osoblje.Mora da se mnogo vodi računa

Re: KAVITACIJA

Poslato: 10 Dec 2011, 02:15
od jaga