Stranica 1 od 1

Trbušni ples uz fitness

Poslato: 12 Sep 2011, 16:40
od Tija
Trbušni ples ili orijentalni ples je naziv kojim se označavaju srednjoistočni i bliskoistočni plesni stilovi. Ples obezbeđuje dobru kariovaskularnu vežbu i pomaže povećanju gipkosti i snage tela. Trbušni ples je pogodan za osobe svih godina i telesne građe. Vežbom se upoznaje svoje telo, bolje se oseća u njemu, povećava se samopouzdanje. Ples je takođe odličan način da izrazite svoju ženstvenost, opustite se, zabavite i meni je odlična fizička aktivnost uz dijeticu :)

Ono sto bih sa vama (za početak) volela da podelim jeste Arabic Belly Dance Fitness for Beginners (Arapski trbušni ples uz fitness za početnike). Tutorial se sastoji od 4 videa koja zajedno traju oko 40 minuta.
http://www.youtube.com/watch?v=XOMtF6irGNg
http://www.youtube.com/watch?v=0VOGorIz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Q0m7Xxg6 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=XPB79XqB ... re=related

Kada ovo prestane da vam bude napor tu je sledeći 'nivo' Arabic Belly Dance Fitness for Beginners- Fat Burning (Arapski trbušni ples uz fitness za početnike-sagorevanje masti) koji je naporniji, traje oko 30 minuta.
http://www.youtube.com/user/ziggyrafiq# ... n1bptHtm0I
http://www.youtube.com/user/ziggyrafiq# ... 1lT2J0IiUE
http://www.youtube.com/user/ziggyrafiq# ... qd3pXg9N14
http://www.youtube.com/user/ziggyrafiq# ... 9Uw2ublwIg

Prateći linkove možete naći još dosta sličnih tutorijala, ali su ovo moji omiljeni (što se tiče trbušnog plesa uz fitness).

Uživajte :)

Re: Trbušni ples uz fitness

Poslato: 24 Sep 2012, 09:30
od nmalisa
Moja drugarica ide na to i extra izgleda .... samo napred