dzejn napisao:ja sam danas pocela, i imam par pitanja, izvinjavam se ako su vec postavljena, nisam imala nerava za citanje 50ak stranica![]()
1. editovan, nasla odg
2. koja torta? bilo koja? obozavam cheese cake![]()
3. gdje spadaju pecurke?
4. mogu li da jedem za rucak meso a veceru ribu? je li to brlj?
5. koju kafu mogu da pijem?
hvala puno!![]()
![]()
anja napisao:PROTEINSKI DAN
1.da li smijem da izmedu dorucka i rucka popijem jogurt manji ili casu mlijeka,a za rucak i veceru normalno jedem meso u propisanim kolicinama?
2.da li smijem i koliko jest pitu sa sirom,i sta time moram da izbacim tj.da zamijenim pitu sa sirom sa cim?
anja napisao:SKROBNI DAN
1.smijem li normalno kuhati pasulj sa mesom,a onda pre zaprske odvojiti za sebe samo pasulj bez mesa i zaprske?
anja napisao:UH DAN
1.smijem li uzeti dvopek ili grisini i koliko kolicinski,komada mislim,izmedu dorucka i rucka?
2.da li smijem na ovaj dan kokice jest,i sta onda trebam izbaciti ili one dodu kao neki medu obrok,izmedu cega mislim smem ih uzeti(ako smem)?
3.da li smem za veceru namazati jednu ili dve snjite kruha sa dzemom ili smem uzeti i maslac(znaci umjesto svega navedenog sto je na spisku u un dijeti?)
anja napisao:VOCNI DAN
1.smijem li uzeti gotovo pakovanje nekog povrca i samo ga izdinstati i jesti ili samo dolaze u obzir friska povrca kao sto su mrkva,krastavac,paradajz,paprika,cikla?
2.smijem li kuhati brokoli ili karfiol?
3.smijem li kikiriki?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.