314pezos napisao:UN dijeta, je dijeta na duge staze i sastoji iz 2 dela, dijete i održavanja dijete, oba dela su po 91 dan, prvi deo bez drugog nema efekta.
Skraćena verzija dijete a ni održavanja ne postoji i ako prestaješ sa dijetom nakon 45 dana sav trud bacaš u vodu, šta si postigao to ti je.
Alkohol usporava metabolizam i nije uopšte dozvoljen dokle god si na tretmanu skidanja kilograma jer je i održavanje dijeta samo sa liberalnijom ishanom.
314pezos napisao:Održavanje UN dijete nije samo voće za doručak pogledaj kako ide održavanje na http://www.dijeta.net/forum/viewtopic.php?t=1582
Nisi me razumela Lasata,ja sam pitala da li mogu da jedem integralne stapice za rucak na primer 100gr i 100gr testenine,ta dva da mesam nista drugo,znam da se skrob nemesa sa uh.Hvala jos jednom.lasata napisao:Ako sam te dobro razumela ti si pitala da li na UH dan mozes da jedes kombinovano za rucak testeninu i pitu... Ne bi trebalo... Odluci se za jednu namirnicu i ako je pita pazi da ne bude sa mesom, sirom ili krompirom jer nisu dozvoljene proteinske ni skrobne namirnice...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.