Nije moglo ispasti bolje. Hvala Vam na brzom odgovoru.

vojkan napisao:Imam pitanje voleo bih odgovor.sutra mi je uh dan da li mogu za ručak da jedem integralni žu žu.on jeste od lisnatog testa pravljen ali i od integralnog brašna.ako smem koristio bih to za svaki uh dan.

Bila sam na obuci za posao koja je trajala od 11 do 5, rucak je bio organizovan u tom ekskluzivnom hotelu u pola 4, ja nisam mogla da jedem voce izmedju u toku prezentacije, iako sam ponela
, ali mi je stvarno bilo bzvz da vadim tamo za stolom dok sluze rucak, nekako mi nije prikladno sta znam,ispostovala sam taj rucak...a i svakako sam izgladnela bila do tad jer sam pojela jednu vocku kad sam ustala..sutra sam takodje na toj obuci i opet ista prica.. pa me sad interesuje sta raditi kad se prekrse dva dana za redom? :/ a inace izracunah kad mi koji dan pada i za drugaricinu svadbu a i za uskrs mi pada vocni dan, pa me to bas jako brine,svaki put kad moram da prekrsim meni bas vocni dan 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.