) al znaci ja nisam primjetila ni grama da sam smrsala cak sta vise, puno pijem vode i stomak mi uvijek "napuhan" tako da to izgleda strasno

Da li je uopste dozvoljena i kad? Bez sira u njoj,samo kukuruzno brasno... I da..juce sam za proteinski dan za rucak pojela 3 przena jaja sa jogurtom, jer sam procitala da tako moze... sad citam i vidim da sam izgleda pogresila?
Znaci kad jedem jaja onda uz njih samo salata i eventualno parce hleba za rucak? Iiii ono sto me najvise zanima..volim picu s povrcem i uglavnom je tako i jedem, s tim sto obooozavam kackavalj..da li je ok ako, kada se odlucim za picu na UH dan, stavim i maalko kackavalja preko?
pa me interesuje, da li od dorucka pa do rucka, bilo kojim danima, moze da se konzumira voce/povrce za uzinu ili ne sme biti uzine izmedju ta dva obroka osim nezasladjenih cajeva i sl.?
Pozdrav svima! 

vojkan napisao:Povećala mi se kila za za par kila držim se pravila ne znam šta nije u redu merom se svake nedelje .Jel zna neko da mi kaže šta nije u redu

.

jenny89 napisao:Pozdrav svima,
Zanima me je jedna stvar pa ako moze neko molim vas da mi pojasni
Zadnja dva dana sam bas baš brljala, prekjucer mi je bio vocni dan i sve je bilo ok do 18 sati poslije sam zavrsila sa pizzom u rukama![]()
Jucer bio proteinski dan, fino voceke za dorucak pa poslije rucak jaja, al poslije ja opet zbrljala![]()
Ee sad da li ja danas trebam samo normalno da nastavim sa skrobnin danom ili ipak bih trebala opet sve "ispočetka"?!
dozvoljeno je ponekad ali ne treba ocekivati retultate ako brljas cesto...ok ako su u pitanju proslave neke,vazni datumi,ali ako si prekrsila radi svog zadovoljstva stavi prst na celo sledeci put, da ne predje u naviku
PozdravKorisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.