Imam jedno diskutabilno pitanje, da li je dozvoljeno na UH danu obrnuti obroke, odnosno jesti slatko (npr sladoled) za rucak, a ono sto je trebalo da bude rucak za veceru?
Pritom, ne mislim svaki UH dan tako, nego bar jedan

Srećno 

Unka i dojenje ne idu zajedno, pre svega zbog mleka. Zamisli samo kad dodje vodeni dan, a ti treba da ga izguras i da imas mleka...tu ce, izmedju ostalog naici problem. Definitivno mozes uzeti neke principe Unke, poput, oubrocavanja, pravilnog kombinovanja hrane, nema gaziranog, nema ne potrebnih grickalica, jel treba da spomenem slatkis
Ja dok sam dojila mislila sam da bih vola pojela, nisam razmisljala ni sta jedem a bog mi ni kad jedem.
Oba puta sam prestala da pušim čim sam saznala da sam trudna, s tim što prvi put nisam imala potrebu dok nisam počela da radim, a sada celu trudnoću i dalje imam potrebu ali zbog bebe ne pušim. Ne jedem grickalice ali stalno nešto zvacem. 

javim rezultate

. Te kile su se nagomilale u trudnoci i posle nje i evo vec 3 god se mucim sa njima.

A meni niko da odgovori
jel ima kogaaaaaaaa?????????Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.