Ja to jako volim a i inače sve žitarice sa mljekom pa ne znam u koji bih to dan smjestila osim u ovaj.
Mislim da sam vidjela da se jede i riža s mljekom i griz... Ili grešim? Može li sve to od navedenog?
Ja to jako volim a i inače sve žitarice sa mljekom pa ne znam u koji bih to dan smjestila osim u ovaj.
Mislim da sam vidjela da se jede i riža s mljekom i griz... Ili grešim? Može li sve to od navedenog?

Obozavam sarmu i pitu sa mesom. Moje pitanje je kad je manje krsenje za sarmu - da je jedem prvog dana(zbog mesa), ili drugog (zbog pirinca)? A sto se pite tice, da li je bolje da je jedem prvog dana (zbog mesa) ili treceg (zbog kora)? Ne planiram stalno da jedem, al to jedno krsenje mi nekako vrati samopouzdanje i da zelju da nastvim dalje sa dijetom..

).

radnaskela napisao:A jel ima jos nekih neutralnih namirnica?
SaleZr napisao:Pozdrav svima! Videla sam od brata za ovu dijetu, on je drzi 3 nedelje i skinuo je vec 7 kg. Ja imam jedno pitanje a to je: da li i ja mogu da je drzim, nisam gojazna, cak sta vise mrskasta sam, imam oko 48 kg i 162 cm, volela bih skinuti nekih dva kilograma jer mi je sve rasporedjeno na gluteusu i bokovima, znam da ovo nije dijeta za skidanje malo kilograma ali kontam da je ovo zdrav nacin prehrane, pa da li se mogu hraniti na ovakav nacin a bez da se sasusim i pretvorim u kostura i bez nezeljenih posledica? Hvala unapred na odgovoru i podrska svima koji drze dijetu!:)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.