mamana82 napisao:citala sam malo razne dnevnike i jelovnike pa sam malo zbunjena![]()
1. kiseli kupus? vidim da ih neko koristi kao salatu a opet negde sam procitala da posto je prepun soli se ne jede ,kao ni tursija![]()
2. opet za kiseli kupsda li kiseli kupus mogu kuvati na vitaminski dan ili na skrobni (ako je dozvoljen)
3.ajvar! takodje znam da sam ga prosli put kada sam drzala dijetu 'smela"samo na skrobni dan i to u min.kolicinama a sada cak vidim da sme svaki dan kao i kecap![]()
![]()
4. cedjeni limun-da li sme u neogranicenim kolicinama? takodje sam visela da ide pola llimuna na 1l vode a ja toliko popijem na 2dl i to 2-3x dnevno.
5.bundeva-ona lepa narandzasta-u sta na kraju spada??? jel sme na vocni ,skrobni ili koji dan?
Opet se izvinjavam ako ova pitanja vec postoje ovde ali mnooogooo mi je skoro 300 str.da citam da bi nasla odgovore
SaleZr napisao:I ja imam jos jedno pitanje, na protenski dan za veceru ne smem supu, ali da li smem za veceru uz jelo da popijem i casu jogurta?
Inace posle 8 dana sam skinuo 4 kilograma, sa 95 na 91 a visina mi je 173.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.