Da li smem susam na UH dan?..tj..kiflu sa susamom...
susam kao i laneno seme,kim i td.mozes koristiti svaki dan,u salatama,na kiflama i td. 

i bas sam sretna zbog pozitivnih iskustava,komentara i uopste uspjesnosti dijete i njenog raznovrsnog jelovnika...inace sam prava izjelica i slab karakter za dijete ali sreca ne treba mi puno kg da skinem pa mogu reci da mi ova djeta u potpunosti stima jer se ne odrice nicega
...Da ne duzim ja sam neke dvije sedmice na "brlja" dijeti,tj.pridrzavam se redosleda namirnica ali brljam jer volim da brljam u svakom smislu te rijeci
Nebi da se vodi neko mojim primjerom ali zelim da kazem da i pored toga kilogrami polako idu dole i uspostavlja se neki normalniji rezim ishrane,gledam da ne mjesa, puno namirnice u jednom danu,ne jedem meso svaki dan nego jednom u ta cetiri dana ili ni toliko,ako je na jelovniku riba i volim sto izbjegavam meso jer sam krvna grupa A koja bi trebala da zaboravi meso u ishrani a ja mesozder
...

bistra pileca supica je najbolja 

Valjda nije velika greska..

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.