Cestitam na smaknutim kilicama i samo napred

Buvica napisao:tamiS od napitaka ti je dozvoljen nes 2 u 1, kafa sa malo mleka i sve vrste cajeva![]()
Voce se jede za dorucak (dve vocke) i za uzinu (jednu vocka) svaki dan u razmaku od 2h do rucka.
Sto se tice vrste voca: banane, ananas, kostunjavo voce, suvo voce, kruske, grozdje moras da ogranicis u smislu kolicine i vremena konzumiranja, a to znaci da ih svaki dan mozes jesti, ali samo do rucka. Sto se kolicine tice, smes jednu bananu, osim na vocni kada mozes dve, ananas smes koliko stane u jednu kafenu solju, grozdje mozes grozd velicine sake, kostunjavo 50gr, ali podeljeno u 2-3 obroka.
Ne znam bas da li sam ti razumljivo napisala, ali ako nesto nisi skontala ti pitaj![]()
I da prelistaj dnevnike UN-ovaca, to ce ti dosta pomoci da pohvatas konce
zvezdica_89 napisao:imam jednu nedoumicu pa bih molila da mi pomognetekada nisam u mogucnosti na kraju rucka da pojedem supu, da li mogu umesto nje caj ili je bolje da zavrsim rucak bez ikakve tecnosti? nadam se da ce mi neko odgovoriti, hvala unapred
vikii napisao:Kisela voda je zabranjena,kao i sve vrste sokova cak i onih na kojim pise 100 % prirodni!!! Ali mozes sama sebi cediti sokove od voca to mozes piti. U vodu mozes staviti 1 limun na 1,5 do 2 l vode. Ja rado pijem tako vodu,puno je osvezavajuce nego normalno.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.