mislim - svaki dan, posto je neutralna
valjda :$

Cak probah da otvorim dnevnik,ali mi to bas i nije poslo za rukom,nemam pojma gde je trebalo da unosim podatke
,te sad negde na forumu luta moj pokusajDanima vec citam sve sa ovog foruma,ali jedno me buni-nigde se ne pominje KOLICINA KALORIJA koju je minimalno uneti toku dana. Nije mi problem da budem na 2 sargarepe dnevno,i ne osecam glad ni u jednom danu,ali posto sam osoba koja ide u krajnosti-plasim se da ne ugrozim sopstveno zdravlje u zelji za sto boljim rezultatom. Imam 38god. visoka sam 168cm. i imam 89.5 kg. Po zanimanju sam med. sestra. UNAPRED ZAHVALJUJEM NA ODGOVORU! I da-divim se svima koji svoje slobodno vreme odvajaju za pomoc ljudima koje i ne poznaju.

IJUIJUIJUJU!!! Ne preskacem obroke,a dobro sam se potkovala teorijom,pa znam da je glavno pravilo nemesanje vrsta namirnica. Ali cisto okvirno me zanima cifra,jer sam sklona preterivanju,pa... Evo kao primer jedan proteinski dan-
E pa sad-kazu da je za osnovno funkcionisanje organizma u stanju mirovanja potrebno 1600cal. okvirno,pa sam zbog toga zbunjena.
I da,mozda nekome pomogne-limun pojacava slan ukus hrane,posto mi redukcija soli najvise smeta...

I skoro zaboravih-jesi li drzala vodeni dan,na samu pomisao... 

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.