Tek kad sam krenula da spremam meso, videh da su mi u mesari uvalili svinjski umesto goveđeg filea Gledala sam kalorije za svinjski file i ne deluje strašno, toliko. Koliko je diskutabilno jesti svinjski file (dvaput mleven, pa ukuvan s mlevenim paradajzom) za proteinski dan?
I keep trying to lose weight, but it keeps finding me.
Od sledece nedelje planiram da krenem sa Un- djetom. Pa me zanima da li bi se nekada za dorucak umesto voca, mogao npr popiti vocni jogurt i da li uvek moraju biti 2 vocke, odnosno u paru ?
za doručak je "obavezno" voće u paru ili jedna banana ili sitnije voće u količini onog voća u paru na primer u zavisnosti od veličine 4-5-6 mandarina ili kivija i sl.
da li na vitaminski dan dozvoljena veće količina voća u toku dana ? ja na svaka dva sata jedem po dve tri voćke/jabuke najviše/ bananu samo jedno za ceo dana a jabuke i mandarine jedem dok se ne zasitim jel to dozvoljeno?
Sutra necu moci da rucam i veceram zbog obaveza, a uvece imam aerobik, pa sam mislila da spojim rucak veceru i pojedem 350g sira, parce hleba, salata i casa jogurta. Jel bi to bilo ok? Ili samo da rucam, pa preskocim veceru? :O Mada jela bih oko 3-4...
Ma nemam taj razmak od 4h pa sam zato i mislila da spojim...sta znam -.-
I da li moze neko da mi objasni ovaj ubrzani rezim? Vec mesec dana mi se kilaza ne pomera. Drugarica me ubedjuje da je zbog toga sto treniram pa su poceli misici kao da mi se formiraju, ali sta znam. A ako ce mi taj ubrzani rezim nesto pomoci, pokusala bih...