Bronte napisao:Da li je normano izgubiti samo 2 kg za mesec dana
Stefany napisao:Pozdrav,ja nova u ovom svetu dijeta,mada sam dosta citala o un dijeti koja mi je potrebna da skinem dobri visak od dve trudnoce.Znam za 4 dana ishrane+vodeni dan,ali ne znam da li za dorucak mogu jesti bilo koje dve vocke ili svaki dan ima propisano? Da li je vazno da hleb bude integralni i ako je u pitanju samo parce za za rucak? I da li se moze piti kafa 3u1?
tatino tozla napisao:pozdrav svima, citala sam dosta o ovoj dijeti i deluje mi jako jednostavno...interesuje me samo da li mogu da je drze doilje?
sstefanovic58 napisao:Cao svima, nov na ovom forumu jesam ali sto se tice drzanje UNke nisam. Dijetu sam drzao pre jedno 5 godina i sa mojih ne zamislivih 135kg pao na 95kg, sto je bio ogromni uspeh za mene. E sad mojom bahatoscu sam posle 5 godina vratio staru kilazu samo manje 128 kg
i dijetu sam krenuo da drzim pre 12 dana i skinuo 5 kg sada idem dalje do zeljenog rezultata.... Nemam nedoumice odko dijete samo sam hteo da vas pohvalim i da uz vase postove sve ide lakse
![]()
![]()
plastic girl napisao:cao svima,
evo i ja da se pridruzim UN-ovcima. red je a i krajnje je vreme... danas pocinjem...
inace imam ne mali vec veliki problem sa viskom kg. visoka sam 166 i imam 104 kg. pa da pocnemo..
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.