Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    Re: Pitanje u vezi UN dijete

od 314pezos » pre 13 godine

ildiko napisao:ˇbar dan svima!! Evo mene da se javim, BREZ 4kg :013: Preeesrećna sam, zaista! Gigo mnoogo znači ta tvoja podrška (iako nisam tu, pratim vas svaki dan, sviju-svugde :007: ) moram reći da si me mnogo puta izvukao iz "krize", a i da ne znaš! Gigo :01: Imam svadbu 11avgusta, moooram izgledati lepo, jel ?! :020: Evo velikog priznanja, i dalje doručkujem više voća no što je dozvoljeno, jer prosto mi prostruga stomak, pa sam non stop gladna pa gladna..., Vode pijem kao slon(što mlake, što ladne), bojim se računa....PITANJCE GIGO, http://www.pansport.rs/shop.html?page=s ... gory_id=26 BI LI MI IŠTA POMOGLO??
    VEEELIKI :009:

Hvala na ukazanom poverenju i čestitam na minusu :headbang:
    Pošto mi na datom linku otvara gomilu raznih proizvoda moja pretpostavka je da tražiš mišljenje o sagorevačima masti, pa evo i konkrevetnog odgovora ... sagorevači masti i UN režim ishrane nisu u ljubavi jer ovaj režim ishrane obiluje ugljenim hidratima a sagorevači su predviđeni na jaču ili jaku proteinsku ishranu a i takođe zahtevaju primerenu iliti jaku fizičku aktivnost.
    Mischa napisao:Da li umesto kolaca mogu da pojedem palacinku sa plazom i nutelom?
    Ili moze samo sa nutelom?
    P.S. Nisam jela hleb uz pirinac, i meni se cinilo da je previse...
    Hvala ♥

Palačinka i pesak ili šljunak sa plaže ne idu nikako :16: ... ma šalim se ja, naravno da možeš palačinke sa plazmom i nutelom i to 2-3 klasične palačinke ili 1 ona veeeeeelika palačinka što se rade po palačinkarnicama.
    Slika
    Slika
  • Mischa
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od Mischa » pre 13 godine

314pezos - ULEPSAO SI MI DAN SA OVIM! Dakle 1 palacinka, ali vredna :veseljak:
  • Bronte
    Početnik
    Početnik

od Bronte » pre 13 godine

Gigo hvala na odgovorima.
    Jos jedno pitanje tj vise pitanja :D da li mogu da se na UH dan jedu topli sendvici? u njih obcno idu salama, kackavalj itd, znam da salame treba izbegavati ali ja bas volim tople sendvice :(
    i da li mogu da se za proteinski dan jedu sunka, pecenica, suvo meso tj suvi vrat koji se prodaje u onim pakovanjima koja su vakumirana?
    takodje da li mogu da se piju napici iz kesice tipa kapucino, 3 u 1 , 2 u 1, ili milk shake iz kesice i kojim danima?
    ako imamo potrebu za slatkim onim danima gde slatko ne moze da se jede, da li moze da se konzumira med?
    i jos -cula sam negde da moze da se jede supa na vitaminski tj vocni dan, da li je to tacno?
    i jos, da li moze za UH dan da se za rucak pojede testenina tj makarone sa prelivom od pecurki, i za veceru da se pojede vrlo malo od rucka a uz to nesto slatko ili mora samo slatko bez dela od rucka?
    unapred hvala na odgovorima
    pozz
  • Rajacica
    Početnik
    Početnik

od Rajacica » pre 13 godine

Bronte topli sendvici nikako. Razne vrste sireva i salama, sunka i td su proteini. Ali mesne preradjevine bi trebalo da izbegavas i na proteinski dan.
    Za 3 u 1 i 2 u 1 mislim da ne smes. Radiji sama napravi nesicu sa malo malo mleka. Veruj mi i meni je to najteze palo.
    Za med, ne znam pa ne mogu ni da ti odgovorim. Neki ga ujutru pomesaju sa vodom i jos necim valjda.. ali raspitaj se jos.
    Za UH dan mozes jesti testeninu sa pecurkama (ali zavisi kako je taj sos-ako je uopste i sos, napravljen.) a mozes da pojedes pola od rucka, ali obavezno posle toga red crne cokolade.
    Supa na vitaminski dan, koliko ja znam, ne.

e sad, imam i ja jedno pitanje. Naime, za 7 dana mi je kraj dijete. :skakutalo: i htela sam da u toku odrzavanja kupim neki preparat da mi potpomogne da smrsam jos. :) imam kuci caj zeleni zmaj pa cu njega da potrosim. Valjda to nece nesto poremetiti u menjanju metabolizma. Inace juce sam isla u trgovinuuuuu i kupila nove stvari :D :D :013: i da li na odrzavanju smem 3 u 1 i 2 u 1?
  • andreandreandrea
    Početnik
    Početnik

od andreandreandrea » pre 13 godine

Da li bih na proteinski dan mogla da spremam patlidzan sa paradajzom i mozzarelom? Da li je mozzarela dozvoljena?
  • Bronte
    Početnik
    Početnik

od Bronte » pre 13 godine

Hvala Rajacica,
    znam za kombinaciju med i cimet ali sam htela da pitam za konzumiranje meda van toga. Ovo ostalo sam manje vise znala, nego sam mislila da bi Giga kao iskusniji mogao da mi odgovori, sacekacemo ga....
    Rajacica ono sto sam tebe htela da pitam - posle koliko dana dijete si primetila da gubis kilograme tj koliko brzo se skidala kilaza kod tebe??? to me jako zanima jer ja sam na 20 tom danu a ne vidim neke promene. kako je to kod tebe islo??
    I da, da li neko od vas koji posecuju forum ima knjigu UN dijete u pdf-u ili bilo kom drugom formatu da mi posalje na mail?
    unpared hvala
    pozdrav
  • Rajacica
    Početnik
    Početnik

Bronte ja sam odmah u prvih 10-ak dana smrsala oko 3 kg. Tacnije, izbacila sam vodu. Ali se nije primetilo da sam smrsala. Obicno treba da prodje nekih 21 dan da bi krenulo da se primecuje (bar kod mene). U prvom mesecu sam najvise izgubila, u drugom nesto slabije, a u trecem gubim na svaki cetvrti dan po kilu.
  • jovana.990.
    Početnik
    Početnik

od jovana.990. » pre 13 godine

Postovani,

Evo i ja da podelim "iskustvo" o ovoj dijeti. Danas mi je 5. dan i otišlo je 3 kg. Znam da bi mnogi rekli da je to super, ali meni je pomalo zastrašujuće! Moguće da zbog toga što sam pomalo hipohondar :020: , ali počinjem da brinem za zdravlje. Pretpostavljam da su ova 3kg ustvari gubitak vode, ali razmišljam da ovo i nije baš zdrav način ishrane. Šta vi mislite o tome? Jel imao neko nekih zdravstvenih problema tokom držanja dijete?

PozZ :)
  • bejbidi
    Početnik
    Početnik

od bejbidi » pre 13 godine

Blago tebi, mene brine sto sam samo 4 za mesec dana. :neznalica:
  • Lux
    Početnik
    Početnik

od Lux » pre 13 godine

Smije li se piti kavu sa šecer? I smije se jesti užine ižmeđu obroke kao na primer breskva, kajsija,jabuka ili nije dozvoljenо :? ?
    I dali smije piti ledeni čaj i sok?
  • Rajacica
    Početnik
    Početnik

Kafu sa secerom dok si na dijeti zaboravi. Uzina sme samo izmedju dorucka i rucka, osim za vocni dan, kad sme i izmedju rucka i vecere. Sok se smatra kao obrok, stoga cedjene sokove mozes popiti kao neku uzinicu. 8)
  • IVANA002
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od IVANA002 » pre 13 godine

jovana.990. , mislim da nemas razloga za brigu, neki ljudi u startu izgube dosta kg pa posle stanu. Moj ti je savet da ukoliko mislis da gupis previse, samo povecaj obroke kolicinski. Mislim da je dijeta sasvim zdrava, bar mi nije poznato da se neko zalio da je imao posledica po zdravlje.
  • MarijaKatarina
    Početnik
    Početnik

od MarijaKatarina » pre 13 godine

da li je dozvoljeno piti kiselu vodu?
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 13 godine

@andreandreandrea - mocarela je OK...
    @Bronte - ne bi trebalo dodatno da konzumiras med...
    @MarijaKatarina - nikakva gazirana pica tokom dijete nisu dozvoljena...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • MarijaKatarina
    Početnik
    Početnik

od MarijaKatarina » pre 13 godine

ok hvala puno
Odgovori 4679 postova