Visak kila napisao::placljivko: ja se plasim da ne pojedem previse hrane,ali dorucak mi je bas puno....ja ako pojedem jabuku ona je negde oko 250gr tezine od prilike...onda obicno volim bareni krompir to mi najvise prija,to skuvam od prilike koliko mislim da mi je dovoljno,dali mozda neko zna koliko bi mogla pojesti?meni je nekako kakse kada znam koliko moze da se jede kao na primer sa mesom...ovako imam strah stalno da nije previse ili da nije premalo....mozda vama zvuci ovo glupo ali stvarno je tako

mislila sam da je i to previse pa nisam htela da dodajem nikakav sos samo salatu...ali super stigle su mi obe knjige tako da ce mi i to pomoci...neznam dali smem da pitam gigu dali je on to stvarno u knjizi ili sam ja pomesala? 

Visak kila napisao:J...neznam dali smem da pitam gigu dali je on to stvarno u knjizi ili sam ja pomesala?

kupila sam sojine snicle,komadice i kao ljuspice.Za ljispice sam nasla u knjizi recept to spada u skrobni dan,a neznam gde spadaju snicle i komadici?cini mi se da sam negde procitala da se razvrstavaju ali to nemogu da nadjem.....i dali mogu da recepte iz knjige spremam koj dan ja hocu ili moram bas taj dan koji je zabelezen?primer musaka od soje je upisana 55.dan dali ja to mogu da spremim na bilo koj skrobni dan?
Evo sta autorka UN dijete kaže za soju napisao:Sojino meso i Tofu - sojin sir idu za proteinski dan, soja u zrnu na skrobni dan a mlevena soja ili sojine ljuspice na UH dan.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.