Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • gogili87
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od gogili87 » pre 13 godine

Ja imam jedno pitanje. Ovako stoje stvari :) Danas mi je 42.dan i do sada sam skinuo oko 13kg, sa 93 na 80kg,(na tickeru jos pise 82) :) a cilj mi je do nekih 75, jer sam visok 175cm. E, sad jos tih 5kg neka bude da cu skidati jos nekih 20ak dana, a sta cu posle sa trecim mesecom? Hocu da izdrzim cela tri meseca, da bi bilo onog efekta za promenu metabolizma. Ali ako ovako nastavim, do kraja cu biti mozda i na 65kg, a to nikako ne zelim.. a ako pocnem normalno da jedem kad dodjem do kilaze koju zelim, onda krsim pravila dijete :) I sta sad da radim?
  • jasmina95
    Amater
    Amater

od jasmina95 » pre 13 godine

Čupavac,imamo isto mišljenje.
    A u dijeti je dozvoljen. :)

gogii,samo ti drži dijetu,sad si u 2. mesecu i ako do kraja tog meseca skineš 1kg,biće super,jer se u 2. mesecu najčešće stagnira,ne možeš ti da znaš da ćeš skinuti još tih 5kg za 20 dana. Drži dijetu dok ne dodješ do cilja,pa ako i dodješ pre kraja dijete,prekini. To o promeni metabolizma je čista glupost,sve zavisi od toga kako se hraniš posle dijete jer nije unka čarobni štapić koji menja metabolizam da posle ne možeš da se ugojiš.
    :)
  • Tomislaw
    Početnik
    Početnik

od Tomislaw » pre 13 godine

Gogili, kada dođeš do svog cilja, npr. nakon 2 mjeseca dostigneš svoj cilj, onda možeš ranije prekinuti i početi sa održavanjem izgubljene težine još toliko mjeseci koliko si bio na prvom dijelu. :)
  • gogili87
    Početnik
    Početnik

od gogili87 » pre 13 godine

Ok, hvala vam na odgovoru :)
  • Zasu Je Moja Furka
    Početnik
    Početnik

od Zasu Je Moja Furka » pre 13 godine

ljudi, jel bih mogla ove tortilje za UH dan? s nekim povrcem, nest, ne znam kaj (mozda gljive neke...)
    uvijek me muče sastojci od kojih se nesto radi (a ovdje ima mlijeka i tako...)
    http://www.coolinarika.com/recept/tortilje-sa-kvascem/
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

Ovo ti je mnogo bolja varijanta za tortilje http://www.becook.com/sr/recept/tortilj ... 5%A1na.htm
    a prilog neko lepo dinstano neutralno povrće 8)
    Slika
    Slika
  • Zasu Je Moja Furka
    Početnik
    Početnik

od Zasu Je Moja Furka » pre 13 godine

znaci ima i bez upitnih sastojaka :hi-fi:
    danke!
  • čupavac
    Početnik
    Početnik

od čupavac » pre 13 godine

Sta kada se zgresi (iz zdravstvenih razloga) na UH dan? Koliko ce to uticati na dalji tok djete? Veoma me to brine, nebih zelela da upropastim svoj trud, ali sila Boga ne moli? Da li brojim ponovo iz pocetka ili nastavljam gde sam stala?
  • malo debela
    Početnik
    Početnik

od malo debela » pre 13 godine

nastavi gde si stala. I nemoj da brljaš više. Hehhehehhe
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

- Svaka pogreška naravno da utiče na tok dijete, neke više a neke manje u zavisnosti sa čim se greška pravi, i u suštini jedna greška t.j. jedan dan grešiti u kombinovanju i ako je manjeg obima, neće u značajnoj meri uticati na tok dijete a ako tu grešku u kombinovanju recimo iz tvojih zdravstvenih razloga redovito primenjuješ pa i recimo samo na uh dan sigurno će biti negativnog efekta.
    - Dijeta traje 91 dan i nema ispočetka, sledeći dan po redu je vitaminski dan.
    Slika
    Slika
  • čupavac
    Početnik
    Početnik

Hvala Gigo, danas mi je pozlilo i sad primam injekcije, a moram sutra biti samo na supi (do podne) zbog kontrasnog snimanja besike?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

I bre me uplaši, ja pomislih sad će da padnu neki mesni krkanluci :evil: kad ono greh sa supicom :D još ako je supica od povrća koje nije skrobno t.j. da je od nekog neutralnog povrća tipa šargarepica, brokoli, karfiol, zelen, ... onda slobodno udri po supici :wink:
    Slika
    Slika
  • čupavac
    Početnik
    Početnik

Napisali su mi ovako: do 4l tecnosti pre intervencije (bar 1.5 bistre supe bez rezanaca) :D
    Nista onda ovako, odradim SUPICA DAN i nastavim sa svojim vocnim koji mi je bio po redu sutra?
  • jeca83
    Početnik
    Početnik

od jeca83 » pre 13 godine

Pozdrav svim UN-ovcima :)
    Ja sam nova na forumu pa se nadam da mi necete jako zamjeriti ako postavim neko pitanje koje vec negdje postoji jer je jako puno odgovora da bi ih sve procitala :020:
    Naime, meni je danas tek 6-ti dan dijete ali sam juce u "nedozvoljeno vrijeme",na proteinski dan, pojela narandzu a danas izmedju obroka jabuku, pa me zanima dali su to "velike" greske i dali se u toku dijete smije piti cedevita :?
    Unaprijed hvala na odgovorima :020:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Zavisi između kojih obroka si jela ... između doručka i ručka ili između ručka i večere ... ako je između ručka i večere onda je greška a ako je između doručka i ručka onda je sve u redu,
    Cedevitu preskoči 8)
    Slika
    Slika
Odgovori 4679 postova