što se tiče kiselog kupusa, on je pun vitamina i odlična salata u ove hladne dane i možeš ga jest svaki dan...

A isto tako to je i utorak i mom mužu je teško da celi dan ništa ne jede a da radi... Jel problem ako ga pomaknemo za 4 dana, tada bi padao u subotu?
i vrnje za kuvanje? Moja svekrva (pošto je Bosanka i pravi svašta od tjesta) pravi neku super tjesteninu koja se u njihovom kraju zove "maglice". To se skuva kao normalno tjesto ali je problem što se preliva sa kiselom pavlakom i bjelim lukom...
Nisam sigurna da li to sme.... Isto kao ni za tortu od sira? 
) i nemamo problema sa prehladom i gripom, hvala Bogu. E sad da li je to dozvoljeno? Čitala sam da se med sme samo na UH dan. Al ovo je skupa med i polen i jako je zdravo... 

autori nemaju ništa protiv malo masnoće u "domaćim" kobasicama jer su sigurno bez kojekakvih aditiva što se stavljaju u industrijske kobasice ali imaju protiv pečenice koje su vrlo slane a znamo da je veća količina soli neprimerena u bilo kojoj dijeti pa tako i u ivom režimu ishrane i još pride ako su kobasice i pečenica od dve životinjske vrste. Zna se šta se može za užinu u toku prepodneva.

mama83 napisao:@ sanjili kasika ulja isprzis luk crni ,kada zacakli stavis pecurke{onda biber zacin} ili onaj kineski mix{onda malo kari zacina} meni se bas svidja,sa strane skuvas pirinac dodas ga da se proprzi ..i...voala...uzivaj

slonche88 napisao:Da li za veceru na UH dan mogu da uzmem palacinku sa kremom i malinama?
) i nemamo problema sa prehladom i gripom, hvala Bogu. E sad da li je to dozvoljeno? Čitala sam da se med sme samo na UH dan. Al ovo je skupa med i polen i jako je zdravo... 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.