Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    Re: Pitanje u vezi UN dijete

od 314pezos » pre 13 godine

garava napisao:caos svima ja sam pri kraju sa odrzavanjem i smrsala sam dosta :) e sad,zanima me gde mogu da vitam savete i da pricam sa devojkama i momcima sta su radili posle dijete...ja ne nameravam do proleca da je ponavljam pa me zanima sta da radim da se kilogrami ne bi vratili? mislim,znam ja ali cisto da cujem savete i misljenja ljudi koji su prosli kroz ovo..:)

Sve što te zanima o tome ćeš pročitati na viewtopic.php?f=1&t=2041
    Slika
    Slika
  • Ana-banana
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od Ana-banana » pre 13 godine

Hello,evo i ja da se pridruzim....
    Posle 2 kruga od po 4 dana 3kg manje(verovatno sam izbacila vodu) ali i to je nesto :D
    Procitala sam sve stranice ovde(za koje mi je trebalo tacno onoliko koliko drzim dijetu :roll: ) i imam pitanje:
    Da li mogu da jedem pileci giros za P dan,sa svezom salaticom i naravno supicom na kraju?
    Pozzic! :28:

Jos nesto,ako jedem jaja uprzena sa ajvarom,da li jedem pored toga neku salaticu ili je ajvar dovoljan! ;)
  • krki
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od krki » pre 13 godine

Jel smem ja da pijem sumece tablete cinka i selena kao jutarnju uzinu... Jel nece da mi remete dijetu? :oops:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 13 godine

Ana-banana napisao:Da li mogu da jedem pileci giros za P dan,sa svezom salaticom i naravno supicom na kraju?
    Pozzic! :28:

Jos nesto,ako jedem jaja uprzena sa ajvarom,da li jedem pored toga neku salaticu ili je ajvar dovoljan! ;)

Pileci giros mozes a uz jaja sa ajvarom takodje mozes salatu ako zelis... :)

@Krki - bilo bi bolje da te preparate nadjes u nekom drugom obliku jer u smece tablete je obicno dodat vestacki zasladjivac...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Ana-banana
    Amater
    Amater

od Ana-banana » pre 13 godine

Veliko hvala Lasata! :hi-fi:
  • pahuljica.
    Početnik
    Početnik

od pahuljica. » pre 13 godine

Cao,ja sam nova,posecujem dosta dugo ovaj forum i zanima me da li ja mogu da drzim ovu dijetu jer treniram rukomet,svakog dana po 1:30h ponekad cak i 2h.Trening mi pocinje u 20h obicno sto znaci da je moja vecera uvek oko 18h...Danas mi je 4.tj vocni dan... :)
  • LolaLolita
    Početnik
    Početnik

od LolaLolita » pre 13 godine

Može li neko detaljnije da mi objasni svrhu TUN - a? Ja sam bila na tom TUN - u i za tih 12 dana, sam igubila 1.1kg :neznalica: A inače, predhodno, dok sam bila na redovnom UN režimu sam smršala dosta više.
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Turbo rezim se obicno primenjuje u drugom mesecu koji je poznat po stagnaciji da bi se metabolizam razmrdao... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • AlanViBritannia
    Početnik
    Početnik

od AlanViBritannia » pre 13 godine

pahuljica. napisao:Cao,ja sam nova,posecujem dosta dugo ovaj forum i zanima me da li ja mogu da drzim ovu dijetu jer treniram rukomet,svakog dana po 1:30h ponekad cak i 2h.Trening mi pocinje u 20h obicno sto znaci da je moja vecera uvek oko 18h...Danas mi je 4.tj vocni dan... :)

To sto treniras rukomet nece ti odmoci, samo ce ti pomoci. x)
    Obavezno pij one vitamine posle rucka, i izaberi neke dobre [Centrum], jer tebi treba vise energije, jer ti je i fizicka aktivnost veca i zahtevnija. :)
  • LolaLolita
    Početnik
    Početnik

od LolaLolita » pre 13 godine

Las draga moja, hvala tebi na objašnjenju, to sam već znala ( po definiciji ) ali bree, u praksi mi to ništa ne djeluje. Juče sam bila tako ljutaaaa, danas sam malo srećnija, vidjevši minus poslije vodenog dana. I dalje ne shvatam svrhu TUN - a, u dilemi sam da l' da ga primjenjujem u toku 3. mjeseca. Hvala ipak...
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Turbo rezim svakako nije obavezan... :)
  • pahuljica.
    Početnik
    Početnik

To sto treniras rukomet nece ti odmoci, samo ce ti pomoci. x)
    Obavezno pij one vitamine posle rucka, i izaberi neke dobre [Centrum], jer tebi treba vise energije, jer ti je i fizicka aktivnost veca i zahtevnija. :)[/quote]

Hvalana savetu.Juce sam imala utakmicu uvece i posle nje sam bila jako gladna i osecala sam malaksalost,morala sam da pojedem jednu jabuku,nadam se da nece puno da skodi.... :010:
  • AlanViBritannia
    Početnik
    Početnik

od AlanViBritannia » pre 13 godine

Na ovo ce ti Lasata najbolje odgovoriti [koju vrstu hrane je najbolje da uzimas uvece]. Ali svakako znam da voce nije dobro, iako kazu da jeste. Znaci ne jabuke, cini mi se da je najbolje belo pilece meso da se uzima uvece. :)
  • pahuljica.
    Početnik
    Početnik

Ok,hvala na savetu. :) Znaci cekamo Lasatu :wink:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Tu sam... :)
    Voce nikako ne bi trebalo da jedes u vecernjim casovima jer su to ipak UH... Najbolje resenje je neka lepa salatica i eventualno nesto od niskomasnih mlecnih proizvoda...
Odgovori 4679 postova