Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • slonche88
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od slonche88 » pre 13 godine

Na skrobni dan moze samo jedna vrsta?! Ne mogu da mesam grasak, pirinac, kukuruz i sargarepu? :cry:
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

od BlackMaja » pre 13 godine

mozes naravno.. stim sto u jednom obroku jedne namirnice mora imati vise, i to bar 3/4 mase za vecinsku a 1/4 za ostatak skrobnih namirnica.
    Samo mi nemoj reci da u tu smesu planiras dodati majonez jer mi je prva asocijacija to.. Nego, sargarepa je neutralna da znas :wink: Isto kao i pecurke.
    Slika
  • slonche88
    Amater
    Amater

od slonche88 » pre 13 godine

Aaaaaaaha... Hvala na ovim informacijama, Majo, svasta nesto covek od tebe sazna. :009:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 13 godine

Andjelica_95 napisao:grozdje sam jela malo pre vecere,ali nisam puno,nadam se da nije veliki problem :roll:

Jeste problem... Voce se jede za dorucak i prepodnevne uzine... :)
    Minimalni razmak izmedju obroka na proteinski dan je cetiri sata, na skrobni i UH dan tri sata a na vitaminski dan mozes da jedes na svaka dva sata...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dzejn
    Početnik
    Početnik

od dzejn » pre 13 godine

29 avgusta je zadnja mena u mjesecu i htjela bih je odrzati. meni je tada vitaminski dan, pa mi nije jasno kako ide uklapanje mene u unku :005: hvala :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Vrlo jednostavno... Vitaminski dan zamenjujes menom pa nastavljas nakon mene proteinskim danom... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dzejn
    Početnik
    Početnik

od dzejn » pre 13 godine

uu pa to je super :) a las, je li preporucjivo? idem logikom ne moze da skodi :D mislim, za organizam i sve to..
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Nije preporucljivo u prvom mesecu ali koliko se secam ti si u drugom mesecu UN dijete tako da mozes... :)
  • teodora05
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od teodora05 » pre 13 godine

pozdraw swima..ja imam jedno pitanje da li moze da se jede lubenica i koja kolicina je dozwoljena,mislim na kriske :D kada je wocni dan?!
  • krki
    Početnik
    Početnik

od krki » pre 13 godine

Na vocni dan 2 kriske ali samo do rucka... :D
  • teodora05
    Početnik
    Početnik

cek cek...ewo npr danas mi je prwi dan..ali sam odlucila da owo bude wocni..pa tek sutra da krenem od mesa :013: ..a pitam jer sam za dorucak pojela 2 sljiwe :wink: pa sam mislila jer mogu ja oko 14h da pojedem 2 parceta lubenice?!
  • krki
    Početnik
    Početnik

od krki » pre 13 godine

pa mozes, ali ne smes tako da pocinjes dijetu, nego onako kakav raspored jeste..... :oops:
  • teodora05
    Početnik
    Početnik

ma znam..ali ja xocu da se malo ocisti organizam danas..pa od sutra da krenem.. :12:
  • garava
    Početnik
    Početnik

od garava » pre 13 godine

caos svima ja sam pri kraju sa odrzavanjem i smrsala sam dosta :) e sad,zanima me gde mogu da vitam savete i da pricam sa devojkama i momcima sta su radili posle dijete...ja ne nameravam do proleca da je ponavljam pa me zanima sta da radim da se kilogrami ne bi vratili? mislim,znam ja ali cisto da cujem savete i misljenja ljudi koji su prosli kroz ovo..:)
  • BlackMaja
    Amater
    Amater

od BlackMaja » pre 13 godine

Bilo bi najbolje da hranu i dalje kombinujes po nekim pravilima same dijete. Znas kako se sta kombinuje, sta se ne menja, imaj meru i zadrzaces kilazu :)
    Slika
Odgovori 4679 postova