lulu napisao:Dragi moji unovci imam jedno veeeliko pitanje.
Moj mm hoce da pocne UN dijetu, svidja mu se i mislimo da moze da izgubi dosta kg sa njom.
Ali imamo jedan veliki problem. On radi uglavnom nocu, na primer 3 dana u toku nedelje pa onda je slobodan dva ili dva radi a ostalo je slobodan. Radi negde oko 13 dana nocu i ostalo je slobodan ali to su sve izmesani dani tako da ne moze da se odredi tacno kad mu pocinje dan.Nadam se da ste me razumeli.
E sad da bi poceo UN dijetu kako da se organizujemo. Na primer, on od petka uvece pa do ponedeljka radi nocu i posle je slobodan sto znaci da kad dodje on prespava ceo dan. Znaci njemu ne pocinje dan kad svima nama. Ali zato kad je kuci on se trudi da nocu spava (sto ne uspe stalno).
Moje pitanje je kako da organizujemo dane?
Nadam se da sam bila jasna, jer ponekad kad hocu nesto da objasnim ja se sama izgubim u onom sto je pisac time hteo da kaze!!
Hvala!
Mojca Poljanaek | 08/11/2008, 21:01
Evo tako: u našoj reviji Rina objavili smo izjavu jedne medicinske sestre koja radi na intenzivnoj negi u bolnici u Mariboru. Puno sam razgovarala s njom i oboje skupa savjetujemo sledeće: pre nego vaš suprug ide na posao navečer nek pojede večeru a onda ništa do 4 ili 5 ujutro kad je najbolje pojesti neko voće ili povrće (jabuka ili banana ili kruška ... ili paradajz ...). Kad se vrati kuči nek pojede opet neko voče (možda topli kompot pripremljen unaprijed i samo zagrijan, ili povrće) a onda nek ide spavati. Negdje oko 15 sati (kad se več naspava) nek ima ručak i onda u 19 večeru. To bi trebalo biti uspješno!!!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.