Kada je taj prvi prekid bio kod vas? Znam da je to sve individualno, nekome je potrebno da skine vise, nekome manje, al ipak da pitam...

a stvarno ne brljam...a isto sam u drugom mesecu dijete..sad mi je lakse jer vidim da je to normalno
dal ce onda u trecem ici malo brze i sta mislite o tome da u trecem primenim onaj ubrzani rezim? prvi put u zivotu sam na ovoj dijeti inace...
Nefertare napisao:Pravila bi piletinu sa kupusom(sutra mi je proteinski dan),da li smem umesto uljda da stavim tanko parce slanine(domaca) ili domace sunke i da li mogu da mesam krompir sa malo belog pirinca(punila bi pecene paprike) na skrobni dan?
garava napisao:i meni je zastoj...ne pomera se vec nekih 10 danaa stvarno ne brljam...a isto sam u drugom mesecu dijete..sad mi je lakse jer vidim da je to normalno
dal ce onda u trecem ici malo brze i sta mislite o tome da u trecem primenim onaj ubrzani rezim? prvi put u zivotu sam na ovoj dijeti inace...

) da pijes jer prednost ima zdravlje pa onda dijeta. Vitam B sam po sebi hoce da pojaca apetit(nemora kod svakoga to da se desi, svi smo razliciti) pa samo povedi racuna ako krene apetit da ti raste, malo povedi racuna. 

...

BlackMaja napisao:Ali i dalje ne znam jel to zamenjuje obrok, kako?
BlackMaja napisao:Za apetit se ne sekiram

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.