314pezos napisao:O takvim situacijama se treba brinuti unapred i par dana, te si trebala spremiti obroke unapred za te dane, jer je u UN načinu ishrane najvažnija organizovanost i planiranje obroka. Zato počni što pre da spremaš.
garava napisao:pa ako ne mozes da spremas obroke bar mozes kupiti vocne( za vocni dan) negde usput banene jabuke ili bilo sta slicno..nisi navela razlog zasto ne mozes pa ne znam kako da ti pomognem..za uh dan isto mozes kupiti dve kifle u pekari ili nesto sl i uvece otici negde na kolac ili kupiti sladoled...i,i palacinku sa kremicem..a za ostala dva dana uh i skrob...hm to malo teze...ali ovo mi sada palo na pamet to bi ja radila..
Nefertare napisao:1.Da li sme da se u salatama koristi aceto balsamico?
2.Da li moze da se koristi maltex umesto secera, npr. kad pravim palacinke, ili testo za picu(u kvasac) pa umesto kasicice secera stavim kasicicu maltexa?
3.Da li smem koristiti za nes mleko sa 2.8% masti?(Dobila sam informaciju od tehnologa za mleko(i mlecne proizvode); da se u mleko i mlecne proizvode sa manje posto masti stavlja dosta aditiva, sto manji postotak masti to je veca kolicina aditiva
4.Moj zeludac ne podnosi kombinaciju jabukovog sirceta, meda i vode,(bas mi smeta) jel mora to da se pije, ili mozda da probam sa cimetom?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 21 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.