zmajce napisao:Bila sam na UN dijeti 21dan,i smrsala sam sest kg.Medjutim,nisam se osecala dobro.Imala sam mucninu,boleo me je zeludac,i posle vocnog dana nisam mogla da jedem.Osecala sam glad i slabost,ali cim sam pocinjala da jedem,bilo mi je muka...
Zato sam odlucila da se posavetujem sa VISE doktora.Svi su mi rekli isto,da je UN dijeta jako losa,pa cak i najlosija za zdravlje,a pogotovu za metabolizam.Rekli su mi da je jako losa jer se unosi jednolicna hrana tokom citavog dana,i to je sok za organizam.Inace,strogo sam se pridrzavala svega sto pise,i pre dijete nisam imala nikakvih zdrastvenih problema,tako da je dijeta jedini razlog zbog koje sam se lose osecala!!!Dobro je da sam se posavetovala sa DOKTORIMA,inace bi svoje zdravlje totalno dovela u pitanje.Istina je da se sa ovom dijetom znatno gube kilogrami,ali zapitajte se DA LI VAM JE IZGLED BITNIJI OD ZDRAVLJA???
Ako meni ne verujete,posavetujte se sa doktorom,ali NE sa nutricionistom!!!!Pozdrav svima![]()
![]()
da je UN dijeta jako losa,pa cak i najlosija za zdravlje,a pogotovo za metabolizam
Rekli su mi da je jako losa jer se unosi jednolicna hrana tokom citavog dana,i to je sok za organizam.Inace,strogo sam se pridrzavala svega sto pise
zmajce napisao:Jaoooooooooo,jadna ti,tebi ne treba endokrinolog vec psihijatar.Ja sam ti na sve odgovorila,i ja znam da ti sad pokusavas na sve nacine da se opravdas.UN dijeta je losa zbog toga sto se unosi jednolicna hrana tokom citavog dana(rucak i vecera je isto)Uzasno je stetno za organizam,posle dana kada se jede pizza a uvece i torta,sledeci dan jesti voce.Taj dan nivo secera je visok,i moze doci do ozbiljnih komplikacija.Organizam se zbuni i ne koristi vitamine,a toksini ostaju u organizmu,jedino sto se izbacuje to je voda.A to sto ste rekli da nije sramota neznati,vec je sramota ne pitati.pa ja sam pitala prave ljude za odgovor,a ne vas koji nemate pojma.Pitala sam vise doktora bas iz tog razloga da vas nebi bez razloga napala,ali svaki mi je rekao isto.I STOJIM CVRSTO IZA TOGA STO SAM REKLA DA SVESNO LJUDIMA NARUSAVATE ZDRAVLJE!!!
A sigurno ste i vi jedna od osoba koje bi cak i zdravlje narusili zbog izgleda.Umesto sto pametujes,a pojma nemas,bilo bi ti bolje da jednostavno prestanes da trujes i lazes ovaj jadan narod.Na taj nacin ces i ti biti lepsa i cistije duse!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.