Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • Gynger
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 17 godine

od Gynger » pre 17 godine

mene zanima da li bas mora da se drzi 90 dana?
    mislim znam da mora ali sta ako za tih 90 dana skinem i previse kila :D
    a meni je potrebno samo 10
    hvala unapred
    "Ljubav je jedina stvar na svetu kojoj ne treba traziti razloga i objasnjavati je..."
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 17 godine

Pa imas dve varijante. Jedna je da drzis UN dijetu 90 dana i ubrzas metabolizam a rezim drzanja dijete moze da bude malo blazi posto treba da skines 12kg ako sam dobro videla. A imas mogucnost i da drzis dijetu krace, odnosno dok ne dodjes do zeljene tezine ali bez 90 dana neces nista uraditi bitno po pitanju metabolizma.
    Poslednja izmena od lasata u 25 Jul 2008, 23:09, izmenjeno 1 put ukupno.
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • miroslava
    Početnik
    Početnik

od miroslava » pre 17 godine

cao svimaSlika kako da skinem tiker :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik

https://www.dijeta.net/forum/viewtopic.php?t=76

Procitaj uputstvo za postavljanje tickera na ovoj adresi... :roll: I otvori dnevnik da mozemo da te nadjemo gde si...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Gynger
    Početnik
    Početnik

hvala lasata
    da 12 al i 6 da skinem bice super :D
    nekih 15 dana se pridrzavam neke ishrane jedino dobro je sto sam smanjila grickalice :013:
    inace mozda nekih pola kg :( mada mozda mi je takav metabolizam,a tu ima sala za topljenje koliko oces :D pa dok to pocne...
    i sad sam u dilemi dal da krenem sa ovom un
    toliko dijeta ima i sad treba izabrati pravu
    ali da je zdrava,da nema mnogo gladovanja :(
    mlogo trazim...
    pozzz
    "Ljubav je jedina stvar na svetu kojoj ne treba traziti razloga i objasnjavati je..."
  • Praslin
    Urednik
    Urednik

od Praslin » pre 17 godine

Gynger, drži se režima koji ti je nutricionista prepisao, sasvim ti lepo ide.
    Treba da izmeriš obime, oni su najbolji pokazatelj progresa u mršavljenju.

Ti se ranije nisi mnogo kretala, a sada si počela naglo da vežbaš, pa ti se formiraju mišići koji su mnogo teži od sala. Verovatno sada u obimima gubiš mnogo više nego u kilogramima, ali to je odlično jer to znači da se salo topi, a formiraju mišići.

Dakle, proveri obime.
  • Gynger
    Početnik
    Početnik

pa jesam i to proverila al nista posebno mozda nekih 1 cm u stuku al dal je to ok?
    hvala praslin
  • Praslin
    Urednik
    Urednik

1cm u struku za koje vreme?
    Svaki cm u struku je dragocen, jer je salo koje se skuplja oko stomaka najopasnije.
  • Gynger
    Početnik
    Početnik

pa za tih 15 dana , jedino masno i kaloricno sto sam pojela za tih 15 dana je onaj hamburger i stidim se :oops:
  • Jeckapn
    Početnik
    Početnik

Hello

od Jeckapn » pre 17 godine

Evo, poceh i ja. Nadam se da cu ostvariti cilj.
  • zmajce
    Početnik
    Početnik

imam pitanje...

od zmajce » pre 17 godine

Na UN dijeti sam sedam dana.Imam jednu nedoumicu,radim trecu smenu i spavam preko dana.Da li je to problem?
    Doruckujem u 16h,rucam oko 18h,veceram oko 00:00h.Aktivna sam do 06:00h.Videla sam na forumu da ste rekli da se ne vecera posle 20h,a meni to predstavlja veliki problem.STA DA RADIM??? :26: :26: :26:
  • Praslin
    Urednik
    Urednik

Zmajce, tvoj raspored obroka je sasvim u redu.
    Pošto radiš noću, za tebe ne važi to "najkasnije u 20h", jer tvoj dan ne počinje u 7-8h ujutro.
  • zmajce
    Početnik
    Početnik

jeeeeeeeeeeeeeee.....

od zmajce » pre 17 godine

Hvala vam na brzom odgovoru,puno mi znaci... :013: :013: :013: :013: :013: :013: :013: :013: :013: [/img]
  • Bobili
    Amater
    Amater

od Bobili » pre 17 godine

Imam pitanje u vezi UN
    1.Posto uskoro pocinje post, da li bih ja mogla u tih 14 dana da se bacim na UN-ku, da iskombinujem sa posnom hranom,npr
    Proteinski:riba, salata i hljeb
    Skrobni:pirinac i sampinjoni,salata i hljeb
    Ugljeno-hidratni posna pizza bes sira i posni kolac za veceru ili sladoled
    2.Da li se za dorucak ako mi je npr. u 10h pojedu 2 jabuke(ovo sam lupila, moze npr lubenica), ne jede nista vise od rucka ili se moze pojesti jos malo ako se osjeti glad?
    Hvala unaprijed :009:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Proteinski:riba, salata i hljeb

Ja bas nisam zaista neki strucnjak za UN dijetu ali mislim da ovo riba-hleb ne ide...

Skrobni:pirinac i sampinjoni,salata i hljeb
    Ugljeno-hidratni posna pizza bes sira i posni kolac za veceru ili sladoled

Znas da ima kojekakvih biljnih kackavalja tipa Edamino i tome slicno...

2.Da li se za dorucak ako mi je npr. u 10h pojedu 2 jabuke(ovo sam lupila, moze npr lubenica), ne jede nista vise od rucka ili se moze pojesti jos malo ako se osjeti glad?

Koliko ja znam u UN dijeti postoje uzine ali da me ubijes ne znam kakve... :?

Zasto ti sebi lepo sama ne napravis posni jelovnik za te dane i sracunas kcal da ne predjes 1000-1200 kcal i to ce biti najbolje jer ces jeste sta volis i sta ti je zgodno a opet ces biti na dijetici... Npr. jedi do rucka voce, pa onda neki postan rucak, pa posle podne za uzinu opet voce pa vecera...
Odgovori 4679 postova