Caos devojke i momci

Nisam sigurna bas gde se postavljaju kakva pitanja, ali mislim da ce biti ok ako vas u ovom delu priupitam nesto

Naime, ja pocela (opet) sa UN dijetom, i evo bice vec 6. dan, medjutim, imam jedan veeeeeeeeeeeliki problem....
Citam, i citam i opet citam i slusam da je jako vazno imati redovne obroke u neko pristojno vreme. Medjutim ja vodim jako "nezdrav" zivot

, nikad ne ustajem pre 12h(ponekad i kasnije) a sa druge strane nikad ne lezem pre 4 / 6 sati izjutra. Neretko se desava da uopste i ne spavam dva dana, pa onda treci dan legnem kao ranije (00:00). Znam vec da to nije nimalo zdravo, ni dobro, ali jednostavno tako godinama funkcionisem i jedino nocu uspevam da zavrsim sve svoje obaveze (a ima ih). Obzirom na sve ovo, moj organizam je navikao i da se nocu hrani, tako da se desava da kad ustanem ne mogu da jedem prvih 3-4 sata (kafa me sasvim zasiti) ali kako prodje 21h ja ne znam kud cu sa sobom.A da ne pominjem to da sam nocu jako neaktivna-uglavnom sedim za kompm.... Sta? Kako? Zasto? Kako da bilo koja dijeta koju pokusavam da drzim bude efikasna kada sam zamenila dan za noc?
Malo ludo pitanjce, zar ne?
Btw. o rezultatima je jos rano govoriti, obzirom da ne osecam nikakve promene....a nisam ni uverena da ce ih uopste biti...

(Izinite zbog mog pesimizma)
Veliki pozdrav