Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • Ruzica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od Ruzica » pre 15 godine

Plus, minus 1 kg je ok, veliki pokazetelji su mere i kako vidim kod tebe se lepo smanjuju :D samo nastavi tako dalje :D
  • tackica
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od tackica » pre 15 godine

Htela bih da poslednji mesec budem na turbo rezimu,koliko ce mi to znaciti?
  • Ruzica
    Amater
    Amater

Sigurno da ce znaciti, jer izbacijes po jedan dan, jedan krug skrob, drugu krug UH, traje 12 dana ... :)
  • tackica
    Početnik
    Početnik

Malo ne razumem oko tog turbo dijete...verujem da ste vec objasnjavali,pa da vas ne gnjavim,mozes li mi dati link gde je o tome pisano,da procitam
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Tackice, turbo UN traje 12 dana i zapocinjes je 12 dana pre vodenog dana... Dani idu ovako: proteinski, skrobni, vitaminski, proteinski, UH, vitaminski... Jos jednom ponovis isti raspored dana... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • tackica
    Početnik
    Početnik

ahaaa ok...ok.kontam polako :))
    Ja sam dijetu zapocela 23.novembra....molim te mi pomozi da izracunam koji dan treba da krenem sa turbo rezimom?
    Izvini sto te gnjavim... :oops:
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Izracunacemo kod tebe u dnevniku... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • tonka
    Početnik
    Početnik

od tonka » pre 15 godine

Zanima me da li mogu piti kavu s mlijekom i natrenom svaki dan?Ja na voćni ne mogu izdržati samo na voću pa pojedem malo gljiva i tikvica sprženih na kašićici ulja i uz to zelenu salatu,da li je to velika greška koja mi može kočiti mršavljenje?
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Tonka, kafu sa malo mleka sa snizenim % masnoce mozes da pijes svakodnevno... Ako ti je organizam navikao na takvu kafu to nece praviti problem u dijeti... Vestacke zasladjivace ne preporucujemo i mnogo ce manja steta biti ako u kafu stavis malo smedjeg secera ako vec ne mozes gorku... A evo i zasto...

viewtopic.php?f=28&t=1170

Na vitaminski dan mozes da jedes svaka dva sata i to sveze voce i salate... Ne znam bas za tu tvoju tikvicu sa kasikom ulja... Nije da ne moze ali se preporucuje sveze voce i povrce... :) U svakom slucaju mislim da ti ni to nece ugroziti tok dijete...
  • ivancica
    Početnik
    Početnik

od ivancica » pre 15 godine

da li mogu svakog jutra posle budjenja da popijem casu mlake vode sa medom??da li je to dozvoljeno,posto sam citala da je med sa toplom vodom zdrav za metabolizam....
  • Ruzica
    Amater
    Amater

Ako si vec duze vreme koristila med sa toplom vodom, onda moze ali ako nisi koristila do sada onda se uzdrzi dok si na dijeti :)
  • jedna mala
    Amater
    Amater

od jedna mala » pre 15 godine

tackice turbo dijeta se drzi samo u slucaju da dodje do stagnacije kilaze ako kg idu na dole nema potrebe da ubacujes turbo rezim
  • tackica
    Početnik
    Početnik

Htela bih da vas pitam nesto.evo jos malo pa je kraj dijete,a nisam postigla zeljenu kilazu,pa me interesuje sta dalje?
  • unnamed
    Početnik
    Početnik

od unnamed » pre 15 godine

odrzi prvo drugih 3 meseca ( au sta sam napisao :D ) pa posle vidi sta ces, jer ako se sada bacis na hranu zaj**aces se ko ja prvi put :) srecno, mislim da je razlika izmedju mog i tvog dnevnika par dana, pa cemo se pratiti :)
    SVAKI SUVIŠAN ZALOGAJ JE LUKSUZ KOJI TE GOJI!!!
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Dalje ide 91 dan odrzavanja... :)
Odgovori 4679 postova