Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • SrCeOdMeDa
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od SrCeOdMeDa » pre 15 godine

Imam pitanje ako bih neko mogao da mi da odgovor.Sutra mi je treci dan dijete tj dan ugljeno hidrata.Planiram da pravim picu.Mislila sam da stavim ajvar u mjesto dinsanog povrca:)Da li je to dozvoljeno i u kolikoj kolicini smijem pojesti toga.?I jos nesto da li je dozvoljena splenda zasladjivac u cajevima kada pravim?.Hvala puno!!!
  • Ruzica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od Ruzica » pre 15 godine

Pizza sa ajvarom dozvoljena, ajvar je neutralan i mozes ga jesti svaki dan, 2-3 kasike.

Sto se tice zasladjica oni se nepreporucuji.... :cry:
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Splenda je jedan od dva sasvim prirodna biljna zasladjivaca tako da ako nju mozes da nabavis mozes i da je koristis... :)
    Svi ostali su veoma stetni kao sto ti je Ruzica vec rekla...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • SrCeOdMeDa
    Početnik
    Početnik

od SrCeOdMeDa » pre 15 godine

Hvala punoo dragi mojjii poljubac :)
  • tackica
    Početnik
    Početnik

od tackica » pre 15 godine

Greskica 3 mesec...Pardon :oops:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Moje pitanje, postavljeno u mom dnevniku, Da li se sme prekinuti odrzavanje i krenuti sa dijetom iz pocetka!
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Neno, odgovorila sam ti u dnevniku... 8)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • tackica
    Početnik
    Početnik

sta mislite o zelenoj kafi?
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Ne secam se tacno, ali znam da sam bila sokirana visokom cenom, mada ne znam kako se koristi, mozda je isplativo, dakle, nisam probala.
    Jedva cekam da neko napise nesto konkretno, i mene zanima!
  • natasha
    Početnik
    Početnik

od natasha » pre 15 godine

Zdravo najbolja grupo za podrsku!
    Htela bih da vas pitam, sta mislite, dali je zdravo za trudnicu da primeni UN dijetu, uz to da redovno uzima dodatne vitamine. Dali se moze bezbedno mrsaviti a da pritom beba dobije sve sto joj treba?
    Meni se UN cini stvarno kompletna, mislim kao nacin ishrane je sasvim OK.Ima sve sto ti treba i raznovrsna je. Jedino je malo teze sto ne mozes jesti ono sto zelis kad zazelis.
    Cekam odgovore na pitanje sa nestrpljenjem.
  • lasata
    Urednik
    Urednik

sta mislite o zelenoj kafi?

Ovo je pitanje za temu 'pilule i preparati za mrsavljenje'... Mozete da pogledate kod Nicky u dnevniku vise na tu temu... :)

dali je zdravo za trudnicu da primeni UN dijetu, uz to da redovno uzima dodatne vitamine. Dali se moze bezbedno mrsaviti a da pritom beba dobije sve sto joj treba?

Licno ti ne bih preporucila UN dijetu u trudnoci... Jeste raznovrsna ali mislim da tokom trudnoce organizam treba da dobije svakoga dana sve sto mu je potrebno a ne npr. svakog cetvrtog... U toku dana trebalo bi da uneses voce, povrce, zitarice, mlecne proizvode... A u UN dijeti to ne mozes... :)
  • tackica
    Početnik
    Početnik

Ok izvinjavam se za postavljanje pitanja,prebacijuem se na temu "preparati i pilule" :)
  • tonka
    Početnik
    Početnik

od tonka » pre 15 godine

Zanima me da li se mogu jesti hrenovke na mesni dan?
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Mesne preradjevine se ne preporucuju u ishrani... Eventualno praska sunka, pileca i cureca prsa... :)
  • Andjelica
    Početnik
    Početnik

od Andjelica » pre 15 godine

Prve nedelje UNke izgubila sam 3 kg (sa 90 na 87 kg). Po meni čak i previše, ali je bez prevelike muke, osim pakovanja hrane za nošenje na posao. E,sad, ove druge nedelje + 1kg! 88kg. Santimentri idu dole, struk -5cm, kukovi -4, butine -8 cm. Danas mi je UH dan, najteži, "ubija" me to slatko. Previše mi ga je, pa uzimam deo testa sa prelivom od pečuraka i pelata od ručka i štanglu čolokade. Čitala sam pokoji dnevnik, mislim da je to sa variranjem gubitka kg OK. Pogotovo što je kog mene deblina usled uzimanja horm.terapije.
Odgovori 4679 postova