Mislila sam da sutra jedem neutralno kuvano povrce, tipa pecurki i spanaca, a za proteinski da vidim nesto od mlecnih proizvoda, ne znam ni sama...

hocu da idem na ovu dijetu ali je problem ovaj grip,tj keva me davi jer organizam ne treba sad da se muci da se ne bih razbolela tralal...ugl to je nebitno jer cu krenuti sa dijetom u januaru (nazalost ) tek posle skijanja jer bi tamo to bilo nemoguce odrzati
ipak cu vam sad postaviti par pitanja: prvo me zanima da li smeju da se jedu zitarice i kad ,ugl jedem nutrivitu ili fitnes sa sojinim mlekom pa nzm dal je to dozvoljeno u ovoj dijeti???i josh me zanima to shto razmak izmedju obroka treba da bude tri ili cetri sata(u zavsnosti od dana) imam tri obroka odredjena a shta je sa ovim jednim izmedju rucka i vecere ,shta tad da jedem?

.Koji dan se smije jesti pura (bez icega)
??

hvala ti na brzzzom odgovoru
Nena3110 napisao:Gigo, molim te, odgovori mi kada da počnem sa turbo dijetom, i kakav je tacno njen raspored?

Ivana31 napisao:... da li bi bio veliki kiks da jedem i za rucak i veceru(u manjoj kolicini) slatku pogacu s cimetom??

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.