Odgovori 410 postova
Kako izgleda moj UH dan?
  • mica258
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Kako izgleda moj UH dan?

od mica258 » pre 15 godine

Da li ste znali?????

Posto se, u ovom danu konzumira crna cokolada, moram da napisem jednu zanimljivost koju sam skoro cula na predavanju o cokoladi... :D

Negde u svetu radjeno je ispitivanje o cokoladi, koje je pokazalo da zene koje preferiraju tamnu cokoladu su vise sklone konzumaciji alkohola, od zena koje preferiraju mlecene cokolade...
    Za 6 dana, 2 kg manje...
    22. dan, jos 1.5 kg manje
    32. dan. 1 kg manje; do cilja jos samo o.5 kg
    37. dan, jos 1 kg manje... i dijeta gotova
  • Ruzica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

od Ruzica » pre 15 godine

Vrlo zanimljivo, ja bas medju nji ne spadam, konzumiram crnu evo vec godinu dana, pre mlecnu, ali alkohol ne volim bas ni jednu vrstu :wink: :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Jel' palo i neko obrazlozenje ili su to samo tako rekli? 8)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • mica258
    Početnik
    Početnik

Predavacica je to samo napomenula, nije bilo dodatnih obrazlozenja :)
    Za 6 dana, 2 kg manje...
  • Maja82
    Početnik
    Početnik

od Maja82 » pre 15 godine

Evo nakon godinu i vise na UN-ki i vise desetina skinutih kg, uspeli ste da me zbunite. Naime, dozvoljena su 2-3 kolaca ali u skoro svim kolacima ima jaja, mleka i sl. Ja sam jela razne kolace za svo vreme drzanja dijete i kilogrami isli ok, ali eto sad sam zbunjena, kako jaja i mleko na UH dan?
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Majo, na UH dan za veceru mozes da pojedes parce torte ili dva kolaca... Ne ulazi se u sastav kolaca... Ne vidim u cemu je problem... 8)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Maja82
    Početnik
    Početnik

od Maja82 » pre 15 godine

Hvala na odgovoru, zbunilo me dok sam citala u prethodnim postovima na ovu temu da se pominje kako na picu ne bi smeli sir i jaja, i to mi je jasno, ali onda sam razmislila o sastojcima kolaca pa me to zbunilo, ali eto sad je sve jasno, hvala :D
  • mookaja
    Početnik
    Početnik

od mookaja » pre 15 godine

evo imam jedan odlican recept koji moze da se sprema i za ugljenohidratni,proteinski pa cak i skrobni dan...

kineski tiganj:

u tiganju izdinstati iseckano povrce na jako malo ulja - kupus, paprika, sargarepa, praziluk, tikvice, brokoli,karfiol... i sta god zelite ( samo pazite na kukuruz,da ga ne stavite kad spremate za ugljenohidratni ili proteinski dan) dodate soju sos cisto da da malo smeka (valjda sme soja sos, ako ne nek me neko od iskusnijih forumasa koriguje), dodate zacine i ostavite da se svo to povrce lepo izdinsta.
    za proteinski dan uz to spremite na kockice iseckanu piletinu i tako jede zajedno, na skrobni dan jedete uz pirinac a na ugljenohidratni dan mogu uz to spagete ili makarone.
    lako i jednostavno i mnoogo ukusno :)

ja obicno kupim fitnes mix mesavinu (brokoli,karfiol, sargarepe, i nisam sigurna da li su to tikvice ili krastavci na tanke snite iseckani) sve to lepo izdinstam i zacinim. dodam kukuruz na skrobni dan (mnogo volim kukuruz :) ) neki put stavim malo susama (na ugljenohidratni dan). postoji mali milion varijacija, samo malo maste je potrebno :)
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Upotrebu soja sosa treba svesti na minimum zbog soli... :)
  • mookaja
    Početnik
    Početnik

od mookaja » pre 15 godine

pa da,soja sos ima dosta soli,zato samo malcice da se doda,samo da da taj ukus :)
  • mica258
    Početnik
    Početnik

njam, njam, njam... bas dobro zvuci, a verujem da je i ukusno

Ja sam danas jela bruskete, a recept je:

1. Mediteranske
    U sos paradajz, dodati sitno seckan beli luk, sitno seckane masline i malo bosiljka i origana.
    Hleb iseakcti na kockice, premazati ovim nedavom i zapeci dok hleb ne postane hrskav.

2. Sa spinatom
    Spinat oprati i kratko obariti, ostaviti da se ocedi, pa ga zatim sitno iseckati. Dodati 1-2 kapi ulja, sitno seckan beli luk, malo vegete i muskatnog orascica. Hleb isecen na malo krupnije kockice premazati spinatom i zapeci dok hleb ne postane hrskav.
    Za 6 dana, 2 kg manje...
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Mico, sto je najbolje ove tvoje bruskete mogu da se jedu svih dana osim na vitaminski... :)
  • mica258
    Početnik
    Početnik

hahahahhahha, pazi stvarno :)
    Ja sam danas pojela koicinu od 3 parceta hleba pa sam ih zbog toga stavila u uh :)
    Za 6 dana, 2 kg manje...
  • BrownAngel
    Početnik
    Početnik

od BrownAngel » pre 15 godine

izvinite jel moze ove mediteraske da se jedu svaki dan --- to su te bruskete ili sam gresno shvatila ???!?!?! :neznalica:
    visina:155
    moj dnevnik :     *** Volim da izgledam dobro u moj JEANS ! ***
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Mogu da se jedu svakog dana osim vitaminskog... Na UH dan one su dovoljne, na proteinski bi trebalo da dodas nesto od proteina uz njih a na skrobni neko skrobno povrce... :)
Odgovori 410 postova