Interesuje me koje je to neutralno povrce koje moze da se jede stalno jel moze bas svo povrce ili ne?Da li moze svakog dana svo povrceosim kad je vocni dan.PS.Ja drzim od 21 januara skinula am 4kg,a moj muz 10kg,a jedemo isto.hvala,pozdrav svima

Svaki dan mozes da jedes neutralno povrce tipa sargarepa, brokula, spanac, blitva, cvekla, tikvice, plavi patlidzan itd...
Gile i ja ti odgovarali istovremeno... Eto sad imas svo cudo informacija... 

lasata napisao:Vidi ovako... Svakog dana mozes da jedes neutralno povrce a neutralno je ono koje nije skrobno pa bolje da ti nabrojim sta ne smes...![]()
Salim se ja malo...Svaki dan mozes da jedes neutralno povrce tipa sargarepa, brokula, spanac, blitva, cvekla, tikvice, plavi patlidzan itd...
Na skrobni dan treba da jedes pirinac, krompir...
A na vocni, zapravo vitaminski dan ne moras da jedes samo voce vec mozes sebi da napravis i neku lepu salaticu... Naravno bez ulja...
Ups...Gile i ja ti odgovarali istovremeno... Eto sad imas svo cudo informacija...

Uglavnom sam jela lisnato testo,iako sam malopre ovde procitala da lisnato testo nije pozeljno

Hvala puno na odgovoru .lasata napisao:Nije dobro sto si jela lisnato testo jer je zaista veoma kaloricno... Razmak izmedju obroka u UN dijeti je 4h na proteinski, 3h na skrobni i UH dan, 2 sata na vitaminski dan... U prepodnevnim satima dozvoljena je uzina s tim da bude najmanje dva sata pre rucka i da je u pitanju voce...

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.