Sa velikom paznjom i pomucenim razumom studiram ovu pomoc ... Mnogo mi je vec lakse na ovom vodenarenju ...
sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg ! ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
Meni je ove godine, bas praznik, opametila sam se. Odmarala sam juce, danas smo isli na izlet, a sutra cu malo da sredjujem po kuci za slavu... Prijatno vece svima!
niko da navrati malo da se ispricamo..... samo tišina i usamljenost.....to baš nije ono što bih poželjela.....ne,ne,ima ovde onih koji vole da se druže......bar tako mislim....????
Ovde moze da ti se omice Mirni... Stvarno nema nikoga... Rasuli smo se za praznike pa se nekima izgleda dopalo da lepo njopaju i nikako da se vrate... Bice pokajnika, javlja mi se... Evo jedno vatreno picAnce za nas dve a i za one koje navrate, sto da ne...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg ! ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
Za svaki slucaj, mozda sutra ne stignem do kompa...svima koji slave DJurdjevdan, zelim srecnu slavu! Svima koji idu u goste zelim da se lepo provedu. I kako i ja slavim, da malo virtuelno castim!
Samo malo, ne zaboravite da smo na dijeti, mada ovo virtuelno moze neograniceno