Odgovori 1225 postova
Bla Bla Cafe
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Bla Bla Caffe

od Nena3110 » pre 15 godine

Ja svasta volim, a u toku je izbor za Eurosong, nisam odusevljena, mnogo galame i mnogo trube, mozda to prolazi.
    Marija Serifovic je obukla kilt i dokoljenke, ona je stvarno 8)
  • mirnisan
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od mirnisan » pre 15 godine

loš izbor pjesama,loš izbor. :NN05: znala sam da ce odluku donijeti curice od 15-16 godina.zašto nije bilo strucnog žirija?grand ovde nije trebao imati upliva. :cry:

:16: predsedniče, šalji tu mornaricu, jer kunem ti se, svi smo mi za ludnicu :010:

sutra vukašin pjeva.nadam se da ce imati dobru pjesmu.navijam za dobre rokere iz operacije trijumf. :headbang:
    http://www.youtube.com/watch?v=hqZPlYl0bwc
    http://www.youtube.com/watch?v=wchPoG3IMb4
    Poslednja izmena od mirnisan u 17 Mar 2010, 18:17, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Za promenu, evo jedna prelepa slika:
    Slika
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Sledi iznenadjenje: Verovale ili ne, ali navukla sam se na FarmVille. Da bih napredovala hitno mi treba nekoliko komšija. Ko ima volje da se žrtvuje i prijavi se na ovu igru, a ako već neko igra neka mi pošalje zahtev za komšiju. Prijavljena sam kao Vera Mijailovic. Unapred hvala... Nemojte mi previše zameriti. Oduvek je bilo da dokon pop i jariće krsti... :020:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

Jedino još nisam nikad čuo da se neko navukao na neku fizičku aktivnost :bas_tuzan:
    Slika
    Slika
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

:neznalica: :020: :placljivko:
  • mirnisan
    Amater
    Amater

nemoj verice da placeš,evo i mene :30:

da li da ih grdimo ili ne?zašto ne navrate na cašicu razgovora? :(
  • gaga_81
    Amater
    Amater

od gaga_81 » pre 15 godine

mvera napisao:Sledi iznenadjenje: Verovale ili ne, ali navukla sam se na FarmVille. Da bih napredovala hitno mi treba nekoliko komšija. Ko ima volje da se žrtvuje i prijavi se na ovu igru, a ako već neko igra neka mi pošalje zahtev za komšiju. Prijavljena sam kao Vera Mijailovic. Unapred hvala... Nemojte mi previše zameriti. Oduvek je bilo da dokon pop i jariće krsti... :020:

Sorry mozda sam ja bas glupa sto cu pitat
    ,ali mi nije jasno kako se navucete na ovo...znam da je neka igrica u pitanju,stalno mi to izlijece na fb-u,ovaj zavrsio ovo,ovaj postigao ovaj nivo itd.I ja sta cu reko da vidim sta je to i kliknem ja na ono farm wile(ili kako se vec pise)kad meni izadje neka krava zatvorena.... i imaju neke kockice :shock: i ja klikam na ono...i samo me izbaci...hocu da kazem meni to nije zanimljivo,vise bi volila vozit neka auta :D
    O ja,pozdrav za sve koji svrate ovdje i ugodan dan vam zelim ljudi :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 15 godine

Mislim da će nam se Gaga prijaviti za sledeću sezonu u F1 :D
    Slika
    Slika
  • gaga_81
    Amater
    Amater

Joj suti Gigo,kako bi ja to volila...nemas pojma...
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Vera, zao mi je ja ne igram, a i imam toliko obavestenja sa FB, da mi je mail prepun, kad volim sve da vidim i pohvalim, onda mi posle dolazi obavestenje za svaki komentar onoga sto sam komentarisala....bar to ne mora. Moracu da resavam to pitanje, hitno.

Inace, moram da priznam, ja sam navucena na krafterske grupe, obozavam rukotvorine, na blogove, samo gledam i gledam, a u poslednje vreme ne stizem, a sa druge strane propustam toliko dobrih stvari koje mogu procitati i nauciti i na ovom forumu, na nekim verskim, sve to sto me interesuje.
    No, bice bolje, danas su mi poslali zapisnicarku, koja ce biti moja neposredna saradnica, radice samo za mene, za sada samo olovkom, ali stici ce neke pisace masine iz proslog veka, a zena radila na kompjuteru godinama. Ipak, prvi utisak mi je, da mi se dopada i da cemo se lepo slagati.

Na kraju, kad sam vec u kafancetu, da li neko za mrkusu bez cukra, naravno?

SlikaSlikaSlika
  • mirnisan
    Amater
    Amater

uvijek sam za mrku! :D
    neno,teško mi je povjerovati da još neko piše na teretnim pisacim mašinama. :cry: zar je baš tako loše, prije u glavama odgovornih nego u finansijama? :x

vera,da budem iskrena nisam ni cula za tu igricu.ja obicno slažem karte ili igram šaha kad hocu da se malo zabavim. ipak mi je problem engleski jezik. :placljivko: voljela bih da ti mogu izaci u susret. :hi-fi:ako je samo prijava, samo reci tu sam.
  • gaga_81
    Amater
    Amater

Hocu i ja kafu,jooj sto mirisi,da se malo razbudim,ko tuka zsam za kompom :shock:
    Neno ,super ti je blog,moracu jednom detaljno da ga pregledam...vidim rucni rad...nesto sto ja mnoogo volem i cjenim...
    Pozdrav za sve
  • mirnisan
    Amater
    Amater

uh,ovo boli?????
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Odgovori 1225 postova