I dalje ne mogu da verujem da je takav talenat otisao..nisam nikada preferirala tu vrstu muzike (pre sam za tvrdji zvuk) , ali talenat je neosporan..i toliko ulozeno u skolivanje... kakva steta!!!
Da...Gile hvala ti sto si nas potsetio,vidis nisam od jutros primetila da se na tvu nesto spominje u vezi godisnjice... Ni dan danas ne mogu da verujem da Toseta vise nema,toliko mi je zao kao da sam ga licno poznavala... Evo par slicica od proslog leta kad smo bili u Ohridu na letovanju,i posetili Tosetov grob...To je nesto neopisivo,i moze da shvati samo ko je bio...Kas se setim,sva se najezim
I meni je zao, sta je sve mogao biti, i kakvog dobrog coveka smo izgubili, i mi i Makedonija. Luda voznja!
A ja se vratila, opet sam sa vama i drago mi je. Drzim se! Veceras cu imati goste, doveli smo moju mamu iz Cacka, a danas joj rodjendan, i doci ce mi ujak i ujna... Zalepila sam se za komp, a ceka me gomila za peglanje, koliko cu kalorija potrositi
A, ja ipak zabusila peglanje! Nisam potrosila te kalorije, ali sam se dva puta pesice popela na peti sprat, jednom sam imala pune ruke tereta...Konacno sam vozila sobni bajs. Hvala Gigo, ima da peglam samo nisam mogla danas, nisam stigla, imala sam goste... Nesto se slabo svraca u kafe, a bas imamo lepu kartu pica, caj, kafa, kafa caj...