Odgovori 1225 postova
Bla Bla Cafe
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    Re: Bla Bla Caffe

od 314pezos » pre 16 godine

Al zato Vama žemskama dižu temperaturu :D

a evo i za mene nešto :D
    Slika
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Odgledah spotic uz kaficu... Bas je meden... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • tratinčica
    Amater
    Amater

od tratinčica » pre 16 godine

A....jel smem malo piletine uz kaficu, mislim da me razbudi? Nešto mi pao pritisak :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ha ha ha pa di bi proteine uz jutarnju kaficu :16:
    Slika
    Slika
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 16 godine

Dobar dan! :mahalo:
    Gde me nadje, Gigo sa ovom pesmom, jedno vreme sam je kacila svuda na netu, divna je, iz nase mladosti u novom izvodjenju.
    Dakle, jos jedan dan blize cilju!
    svakom danu se radujem zbog toga.
    Vidim ovde su dozvoljene velike slicice, pa evo i od mene
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ne baš jako velike fotke al ta veličina je ili slično je podnošljiva
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Najbolje bi bilo da se slike provlace kroz photobucket.com na rezoluciji medium (320x210) jer je to maksimalna dozvoljena rezolucija... :)
    Nenina slika je sasvim OK...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 16 godine

Da se upišem i ja u klubić. :) Meni još traje "dobar jutar", tj. već sat i po mrljavim današnju kafu, pa sad ne znam koji pozdrav ide u još malo pa podne.

Vidim... ima lepih ilustracija ovde... :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

lasata napisao:Najbolje bi bilo da se slike provlace kroz photobucket.com na rezoluciji medium (320x210) jer je to maksimalna dozvoljena rezolucija... :)

OK ako su to naše lične fotke pa su na photbucketu ili nekom drugom sajtu za lične albume pa da veličina po dužoj strani ne prelazi 320 pixela jer na njih možemo da utičemo, ako su pak fotke koje se nalaze na raznim sajtovima i koriste se samo linkovi ka tim fotkama i nemožemo ih smanjiti a nećemo da ih prevlačimo na naše albume jer nam izražavaju trenutno zadovoljstvo da ih postavimo treba voditi računa da je ta veličina ipak primerena t.j. da nije velika.
    Slika
    Slika
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 16 godine

ja koristim program imageshach.us, tu imam i opciju da stavim umanjenu fotku, a da se klikom na nju vidi veca, i photobucet ima tu mogucnost, samo ne umenm da objasnim napamet :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Ne mogu da verujem... Procvetala mi ljubicica u basti... I to ona divlja koja cveta na prolece... Uuuu, al' je ta promasila kalendar... :D
  • dejziz
    Početnik
    Početnik

od dejziz » pre 16 godine

Mora da je grejes lampom i dobro hranis :-P Kako bre?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Sve ono što Las ne pojede ide kao hrana za cveće :D
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Stvarno mi nije jasno kako ali jedna jedincata zalutala... Lepo sam se zgranula kad sam je videla... :shock:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Bilo kod Gige u dnevniku sa ostatkom posta pa da nastavimo ovde
    biljka napisao:Sad jedno pitanje koje nema veze sa dijetom, ako je na pogrešnom mestu briši ga: pratiš li evropsko prvenstvo u muškoj košarci? Počelo je juče, pobedili smo Španiju ali nemamo igru i baš sam se iznervirala (znaš ono lako primimo koš a teško damo, nema uigranih kombinacija a kamoli improvizovanih situacija ...) jedino što je tim mlad, Duda iskusan i neverovatno ali dajemo trojke (!?) ... ne znam da li uopšte pratiš ili voliš košarku ali moram ovo negde da napišem a ti si jedini muški na forumu Slika i neću se naljutiti ako ovo obrišeš ili prebaciš u kafić ... tamo ćemo možda i popiti kaficu uz ćaskanje!

Jesam gledao sam sa ostatkom komšiluka al kod komšije uz kokice i pivo :evil: celu utakmicu sa nevericom t.j. svi smo bili u neverici kako je odmicao tok utakmice ... ekipa je mlada al je tu Duda pa kako rekoše komentatori sinoć ne treba na euforija pa da odma pričamo o medalji, svaka utakmica je bitka za sebe i sledeća je uvek neugodna Slovenija koja isto kao i mi može svakog da pobedi ali i da izgubi.
    Ne pratim puno košarku al ako igraju naši onda uvek to gledam i sa zebnjom uvek patriotski iščekujem ishod. Šteta samo što u F1 nemamo nekog našeg.

I sad jedna kafica za drugu
    Slika
    Slika
    Slika
Odgovori 1225 postova