Način upotrebe
 • Moderator
  Site Admin
  Site Admin
  Postovi: 611
  Pridružio se: pre 17 godine
  Gender:

  Način upotrebe

  od Moderator » pre 17 godine

  Drago mi je da vas pozdravim i da ste sa nama i da bi gubili vreme vrlo kratko ću opisati kako da se prvi put prijavite i kako da pristojno iskoristite mogućnosti ovoga foruma (ako niste bili na sličnim).

  Krenimo redom:

  1. Registrovanje - Dovoljno je da kliknete na link ispod naziva foruma gde piše Registruj se i popunite formular koji će se pojaviti (savet: ne morate popuniti ceo formular - za registraciju je dovoljan samo prvi deo).

  2. Prijavljivanje - Kliknete na link Login, unesete vaše korisničko ime i šifru i... u forumu ste! (Savet: Čekirajte dugme za stalnu prijavljenost - time ćete izbeći da se svaki put kada dođete na forum prijavljujete).

  3. Napišite svoju prvu poruku - dodajte ponekog smajlija (samo kliknete na onog koji vam se sviđa), probajte da stilizujete tekst - zadebljajte ga, iskosite ili podvucite. Upotrebom boje fonta možete celu priču malo i da zašarenite. Slobodno eksperimentišite! Da bi pregledali poruku (pre slanja) klinite dole na dugme Pregled poruke i ispravite ono što vam se ne sviđa. Ukoliko je sve OK, kliknite dugme Pošalji i vaša poruka će se pojaviti na forumu. Ukoliko tek tada primetite da ste nešto pogrešili, kliknite na dugme u gornjem desnom uglu poruke EDIT i ponovo ćete moći da ispravite poruku.

  4. Svakom članu možete poslati privatnu poruku koju će samo on moći da vidi. Dovoljno je da u poruci člana kome hoćete da pišete kliknete na dugme PP (dole levo) i vaša privatna sesija može da počne! Takođe, klikom na dugme Profil - možete videti detalje o dotičnom članu.

  Toliko za početak. Pitajte šta vam nije jasno, eksperimentišite i brzo ćete savladati i pronaći dosta mogućnosti koje ovaj forum ima.

  Srećno!

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost