), ne bih inače psihički preživela detinjstvo... U ovim godinama mi doduše ponekad poklekne (ima veze sa promenom posla) pa mi se baš tada javi želja da vidim roditelje (tata mi je već godinama bolestan - ne mogu da si dopustim duže od sedmice neodlaženja)... i tad sam ranjivija... Kažu nada umire poslednja, tu sam kao neki nesrećnik koji se vraća istom filmu u nadi da će se scena drugačije odigrati
Nije svaki put problematičan, ponekad me na duže vreme nešto zavara - uljuljkam se u ubedjenju da se nešto suštinski promenilo, lepo mi je, opustim štit i sledi udarac... I to je šablon koji se ponavlja. Potpuno se slažem da je samo na meni da prekinem taj obrazac (da druge menjam nisam nikad imala ambicije, ali uvek imam nadu da će se sami promeniti - pod uticajem činjenica i racionalne samoanalize!?), ali me sada opseda pitanje "zašto?"... Već godinama znam da bi za mene najbolje rešenje bilo da sam otišla u inostranstvo, možda me sad zbog nagomilanih godina uhvatila panika da mi je ta opcija nepovratno izgubljena (eto pukotine u samopouzdanju!), ljutim se na svoja samozavaravanja, na izgovore da zbog tate ne mogu... a ja ustvari sve vreme (godinama podsvesno) tražim nešto što mi oduvek nedostaje... bežim pa se vraćam na "mesto zločina"
Binge eating je samo posledica koja traje par godina (ili sam bar toliko svesna) i logična je varijanta jer je hrana oduvek bila mamin način komunikacije sa okruženjem...

), pa mi sve to pada teže, da ne spominjem stres oko ispita...

amella_usa napisao:U prolosti sam i ja imala epizode prezderavanja kad bih u toku jednog dana pojela za 5-oro ljudi..jednostavno imala sam tako veliki apetit i nikad mi nij bilo dosta ali sam sama sebi rekla da to ne moze da se nastavi lili cu se nagrditi i pocela sam da zaobilazim drive-thru, oslasticarne, picerije..i stekla koliko toliko neku kontrolu..sada sam na dijeti sa ciljem da se oslobodim viska i budem srecnija i zdravija

Ja imam isto epizode prejedanja, i uvek sebi kazem i krenem i svaki put sjebem. CAk svaki put kupujem novu svesku i sve sve. Al jbg uvek krenem da se prejedam i tako se razocaram

lasata napisao:Ja imam isto epizode prejedanja, i uvek sebi kazem i krenem i svaki put sjebem. CAk svaki put kupujem novu svesku i sve sve. Al jbg uvek krenem da se prejedam i tako se razocaram
Jelena, ako se ne varam ovo ti je druga opomena pa malo povedi racuna o pisanju...
((((((((((( ne razumem. Ne snalazim se najbolje sto oppomena
pa dobra sam

))))))))))) gde jos da me banujete, a ovde mi se tako tako svidelo
)))))))))))))))))))

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.