Emocionalno prejedanje
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Postovi: 3874
    Pridružio se: pre 16 godine

    Re: Emocionalno prejedanje

    od lasata » pre 14 godine

    U pravu si... Stvarno si u problemu i bilo bi dobro da zakazes razgovor sa nekim ko je strucan za probleme te vrste... Nista ne boli a moze puno da pomogne... 8)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • miki84
    Početnik
    Početnik
    Postovi: 4
    Pridružio se: pre 14 godine

    Re: Emocionalno prejedanje

    od miki84 » pre 14 godine

    Tema je odlicna isto kao i mnogi pronasla sam se,ali svesna sam da to mora da se menja,za sad sam na dobrom putu!Zavisnik teski i emocionalna izjelica,a sad sam nasla nacin kad bezim od hrane ja brzo kuvam kafu(to mi je druga zavisnost) i bezim iz kuhinje na komp i citam vase dnevnike i preokupiram se :D i kad osetim da bi grickala nesto begam iz kuce ili na spavanje!Sve u svemu non stop bezim,hehehe! :)
  • andjela
    Amater
    Amater
    Postovi: 325
    Pridružio se: pre 16 godine

    Re: Emocionalno prejedanje

    od andjela » pre 14 godine

    Milenica napisao:Totalno se prepoznajem u ovome! Narucito u tome da cim dodjem odnekud ja prvo gledam u frizider, jedem izmedju obroka, nekontrolisano, mogu uvek da jedem u totalno bezveze vreme, ako nista nije spremljeno od rucka pojescu prvo sto mi padne pod ruku, i kada sam sita ja ne znam da se zaustavim, nego bih jos samo malo, ali imam jos veci problem, sve cu to uraditi prejescu se i posle ispovracati! To mi se desava po pet-sest puta na dan, svakoga dana! Ne znam kako da se izborim sa tim!
    Ranije sam imala problem sa viskom kilograma, trudila sam se, naporno trenirala, smanjila i redukovala i shranu i sada mi se svi cude i jedva me prepoznaju.
    Ne znam kada mi se to desilo da sam postala emocijonalni izjelica, ne znam kako sam to postala ali znam da jesam...Stvarno sam u problemu


    Prvo trebas da se setis sta je bio okidac kada si pocela tako jesti.
    Jedes-povracas kao ....bulimija ili?
    miki84 napisao:Tema je odlicna isto kao i mnogi pronasla sam se,ali svesna sam da to mora da se menja,za sad sam na dobrom putu!Zavisnik teski i emocionalna izjelica,a sad sam nasla nacin kad bezim od hrane ja brzo kuvam kafu(to mi je druga zavisnost) i bezim iz kuhinje na komp i citam vase dnevnike i preokupiram se :D i kad osetim da bi grickala nesto begam iz kuce ili na spavanje!Sve u svemu non stop bezim,hehehe! :)


    Beg nije los za pocetak ali nije resenje :)
    Mani se kafe(previse) a druge stvari ka kojima si se okrenula su sasvim ok ali ipak razmisli zasto te hrana tako privlaci.
    Visina: 175cm
    BMI sa 78kg=25,5
    BMI sa 68kg=22.2
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater
    Postovi: 191
    Pridružio se: pre 10 godine

    Re: Emocionalno prejedanje

    od Alisa_GG » pre 10 godine

    I ja takodje na nervnoj bazi grickam svasta a vrlo cesto i iz dosade :(
  • andjela
    Amater
    Amater
    Postovi: 325
    Pridružio se: pre 16 godine

    Re: Emocionalno prejedanje

    od andjela » pre 10 godine

    Ucinite zivot takav da nije dosadan.....npr....hobi :)
    Visina: 175cm
    BMI sa 78kg=25,5
    BMI sa 68kg=22.2

Ko je OnLine

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju