Bojana Radoman napisao:Da li ste culi za Test intolerancije na najmanje 40 do najvise 230 namirnica?
Da li je moguce da je negde cena 3.500 dinara,
a negde 30.000 dinara?
blonde napisao:Pre 2,5 god sam se porodila, ali sam usled odrzavanja trudnoce,uzimanja hormonskih lekova i ponajvise slasnog prezderavanja , puno ugojila. za ove dve godine jedva da je deset kilograma otislo. Drzala sam Un i pfaf dijetu,ali po prestanku drzanja dijete par kilograma bi se uvek vratilo... Mene zanima koliko najmanje kalorija mora dnevo sme da se unese da bi se mrsavilo bez usporavanja metabolizm i gubljenja misicne,kostane mase. Imam osecaj da sam ponajmanje sala izgubila. Slauf oko stomaka nikako da krene, dok sam pre trudnoce imala izuzetno vitak i tanak struk (ranije sam se gojila u nogama i kukovima). Imam 34 god. 165 cm i 68 kg. Koliko najmanje kalorija smem da unosim dnevno? I da li mi mozete preporuciti sajt sa tacnim kalorijama jer se vrednosti jako puno razlikuju u zavisnosti od sajta do sajta.
Veliki pozdrav i izvinjavam se na pomalo konfuznom postu
vladan349520 napisao:hvala na odgovorenome ali izgleda da se nismo lepo razumeli.zato shto ja treniram 2,3 puta na dan.zato mi kazhite koliko onda treba da bude energetska vrednost na dan?
i molim vas pogledajte ove dve slike sto sam izbacio i kazite mi jel bih trebao ovako da se pridrzavam ishrane.i ja ne zelim da smrsham zelim da nabacim josh misicne mase ali bez korishcenja hemije vec prirodnim putem.molim vas pomozite i kazite mi sta mislite.unapred hvala!!!
linkovi za slike:
slobabogi napisao:Pozdrav. Posto drzim neku vrstu proteinske dijete da li mi mozete reci za ela sir koliko im UH , posto na njemu pise minimum UH 1gr. Hvala
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.