od Cici » pre 15 godine
Stvarno mi je zao ako ce bilo ko da se uvredi, ali mislim da je vecina ljudi malo pogresno shvatila ovu rubriku. Gospodja Ankica je napisala neke vrlo korisne tekstove, odgovorila gotovo na sva postavljena pitanja, a ista se i dalje vrte...Skoro svaki post je: Imam toliko i toliko cm i toliko kg, sta biste mi preporucili? A preporuka mali milion u prethodnim temama, samo da je neko hteo da prelista! Misljenje o UN dijeti i raznim drugim dijetama je takodje dato, vrlo lepo obrazlozeno, pa ko se slaze - super, ko ne - opet super. Na kratka i direktna pitanja je stvarno uvek odgovoreno, ali ne mogu da verujem da neko misli da moze da dobije tacnu ishranu od skolovanog nutricioniste preko foruma, i jos se posle ljuti i inati ako toga nema?? Nisam strucnjak, ne znam, ali sigurna sam da su za to potrebne analize krvne slike, a verovatno i jos neki drugi parametri opsteg zdravstvenog stanja, svako ko bi davao takva uputstva preko interneta bio bi neodgovoran (a mislim da je i to vise puta objasnjeno).
I sama sam postavila vise pitanja na ovoj temi, verovatno je neko bilo glupo, ali sam bar pazila da se ne ponavljam i da sam prethodno sve postove procitala. Da ponovim, nije mi namera da uvredim bilo koga, ali mislim da se ovako gusi jedna veoma korisna i dobra tema za sve nas.