Odgovori 5 postova Stranica 1 od 1
tonalin cla ultra
  • bucca_sa
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 17 godine

tonalin cla ultra

od bucca_sa » pre 17 godine

interesuje me dali je neko koristio tonalin, kazu da je dobar za oblikovanje tijela uz fizicku aktivnost ako neko ima isksutva bila bi zahvalna....
  • Praslin
    Urednik
    Urednik

od Praslin » pre 17 godine

Ja to nisam probala, ali mm je hteo pa se raspitivao i čitao o tome.
    Bucco, mislim da to nije za tebe. To je više za ljude koji imaju dobru telesnu težinu, ali žele da dobiju bolju definiciju mišića.
    I znam za jednu ženu koja je pila. Nije smršala, ali je tvrdila da se oseća bolje, manje naduveno.

Nadam se da sam pomogla.
  • bucca_sa
    Početnik
    Početnik

od bucca_sa » pre 17 godine

hvala velika na odgovoru ja vjezbam svaki dan na biciklu pa sam mislila kazu da pospjesuje topljenje sala.... hvala na informaciji
  • Praslin
    Urednik
    Urednik

od Praslin » pre 17 godine

Bucco, nažalost izgleda da nema takav efekat. Svakako nema efekat kao vežbanje na biciklu.

Sad kad si krenula sa dijetom i vežbanjem, ići će to tebi brzo, samo se čuvaj te tvoje dijete, nekim ljudima zaista teško padne (zdravstveno), pa imaju posle dosta problema.

SREĆNO!
  • branka06
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: tonalin cla ultra

od branka06 » pre 16 godine

bucca_sa napisao:interesuje me dali je neko koristio tonalin, kazu da je dobar za oblikovanje tijela uz fizicku aktivnost ako neko ima isksutva bila bi zahvalna....

Ja sam pila te tablete, ali ne mogu se pohvaliti. Nijesam se osjecala bas naj, a kilograme nijesam gubila. Ne znam da li se koriste u tu svrhu koja je tebi potrebna, ali ja nijesam zadovoljna. Eto! :D
Odgovori 5 postova Stranica 1 od 1