nisam jos smrsala, niti sam istrajala u nekoj dijeti... ja to psihicki ne mogu da podnesem, jer sam tip koji ne trpi ogranicavanja ni zabrane.
htela sam da podelim sa vama svoje najnovije iskustvo

Bio Balans je izbacio na trziste preparat Bikini Fit - tablete cija je osnova u biljnim vlaknima, a konzumacijom istih podstice se rad sistema za varenje, pomazu u aktivaciji metabolizma i u eliminaciji stetnih materija iz organizma. preporucuje se unos 4-6 tableta dnevno (po 2 pola sata pre obroka, uz dosta vode).
sastav: 1 tableta sadrzi 720mg biljnih vlakana iz secerne repe I POMOCNE MATERIJE: MIKROKRISTALNU CELULOZU, LIMUNSKU KISELINU, SILICIJUM DIOKSID, KSILITOL, MAGNEZIJUM STEARAT I AROMU NARANZDE.
(izvinjavam se za velika slova, slucajno sam ukljucila caps lock)
ja ih uzimam vec tri dana i primetila sam da cesce idem u wc, a ono sto je meni jako bitno - stomak mi je splasnuo

ne nadimam se i nisam naduvena... izbacila sam veceru, za dorucak popijem kafu uz jedan welness keks, kasnije rucam nesto kuvano i uvece samo kafa, eventualno lubenica, ili tako neka vocka.
za pocetak, nekako se lepse osecam... i nastavicu sa ovim rezimom uz bikini fit.
proizvodjac ovoga je Nutrimax.